A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ведення реєстру територіальної громади

Дата: 06.02.2019 10:10
Кількість переглядів: 1859

Фото без описуВідділ з питань державної реєстрації виконавчого комітету Глобинської міської ради під час реєстрації місця проживання/перебування формує та веде реєстр територіальної громади та є розпорядником відповідного реєстру.

Органи реєстрації здійснюють обмін відомостями між реєстрами різних територіальних громад для реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання особи у разі її вибуття з однієї адміністративно-територіальної одиниці та прибуття до іншої адміністративно-територіальної одиниці.

До реєстру територіальної громади вносяться такі дані про особу:

  • прізвище, власне ім’я (усі власні імена), по батькові;
  • дата та місце народження;
  • місце проживання/перебування;
  • відомості про громадянство;
  • унікальний номер запису в Реєстрі (якщо така інформація внесена до паспорта громадянина України);
  • дата реєстрації місця проживання;
  • прізвище, ім’я та по батькові представника, якщо він діє від імені особи, та відомості про документ, що посвідчує повноваження представника;
  • інформація про попереднє місце проживання;
  • дата зняття з реєстрації місця проживання (після вибуття особи).

Також до реєстру територіальної громади вносяться найменування органу реєстрації, прізвище, ім’я, по батькові та посада особи, яка вносила записи до реєстру.

Доступ до інформації, що міститься у реєстрах територіальних громад, здійснюється з дотриманням вимог Законів України “Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні”“Про інформацію”“Про захист персональних даних” і “Про Державний реєстр виборців”.

Службовим та посадовим особам розпорядників реєстрів та інших органів державної влади, що обробляють персональні дані, внесені до реєстрів, забороняється розголошувати персональні дані, що стали їм відомі у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

Доступ до реєстрів здійснюється виключно авторизовано, із збереженням інформації про службову або посадову особу, яка здійснювала запит, та час такого запиту.

Органу реєстрації заборонено передавати дані з реєстру територіальної громади третім особам з метою, не передбаченою Законом України “Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні”.

Орган реєстрації у разі виявлення в реєстрі територіальних громад помилкових відомостей про особу повідомляє їй про це у тридцятиденний строк з дня виявлення таких відомостей, а також звертається до особи з проханням надати достовірні відомості для внесення змін до відповідного реєстру та/або документів, до яких вносяться відомості про місце проживання/перебування, і передає відповідну інформацію до Реєстру.

 

Начальник відділу з питань державної реєстрації

О.О. Лісняк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень