A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітали матерів героїв

Дата: 07.03.2019 16:15
Кількість переглядів: 738

Напередодні Міжнародного жіночого дня в Глобинській громаді пройшли заходи з вшанування  матерів   воїнів-героїв, які загинули в Афганістані та внаслідок  бойових дій на Сході України.

 

6 березня 2019 року в районному будинку культури в м. Глобине, до початку святкового концерту, міський голова Станіслав Джусь вручив квіти та подарункові продуктові набори жителькам нашої громади – Аврамчук Олені Володимирівні, Бондаренко Марії Іванівні та Ткаченко Діні Володимирівні. Всі вони внаслідок підступної та підлої російської агресії на нашу країну втратили найрідніших - своїх синів, які стали на захист української держави та миру і спокою на рідній землі.

 

На жаль, невпинний час  забирає молодість та здоров’я матерів  героїв, тож,   не всі мали сили і змогу за станом здоров’я особисто прибути  до районного будинку культури. Їх за місцем проживання відвідали та привітали зі святом представники Глобинської міської ради на чолі із заступником міського голови Галиною Токаренко.

 

Цього дня представники громади побували в гостях у жительки Глобине Павлик Валентини Василівни, син якої Ігор, загинув в далекому Афганістані та жительки с. Череванів Борильченко Наталії Григорівни, життя її сина  Євгена обірвалося під час виконання військового обов’язку  за призивом по мобілізації. Під час спілкування матері загиблих героїв дякували за  проявлену увагу, поділилися своїми турботами та сподіваннями,  що подвиг їх синів будуть пам’ятати наступні покоління.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень