A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

КП «Глобинське»: в робочих буднях, зустрічаючи професійне свято

Дата: 15.03.2019 15:16
Кількість переглядів: 972

З настанням весни,  як у доброго господаря, прибавилось  роботи у працівників  комунального підприємства «Глобинське». Адже,  на перший план тепер виходять роботи з благоустрою  населених пунктів громади. На жаль, чимало роботи додають і  окремі безсоромні та нечемні жителі, які за зиму повикидали на обочини доріг, околиці населених пунктів сміття та побутові відходи.

 

Тож і доводитися витрачати комунальникам час і зусилля на прибирання їх від сміття та іншого непотребу, хоча, в цей час працівники комунального господарства могли б зробити багато інших корисних справ  з благоустрою міста та сіл громади.

 

Щотижня працівники комунального підприємства здійснюють прибирання на зупинках громадського транспорту. Тут теж чимало людей вчиняє зовсім непорядно та засмічує території зупинок, особливо в цьому «стараються» курці. Більшість з них нехтує елементарними правилами поведінки в громадському місці, викидаючи недопалки, пачки з-під цигарок не в урни для сміття, встановлені на кожній із зупинок громадського транспорту, а там, де їм заманеться.

 

З настанням похожих днів працівники комунального господарства приступили і до робіт з благоустрою скверів, дитячих та спортивних майданчиків, обочин доріг та громадських місць в населених пунктах.  Вигрібають минулорічне листя, прибирають їх від сміття, визначають потребу в необхідності робіт з встановлення та ремонту лавок для відпочинку, елементів обладнання дитячих та спортивних майданчиків,  відновлення  їх захисного покриття.

 

Цього року працівники комунального підприємства активно починають виконувати роботи з поточного ремонту найбільш пошкоджених під час зими ділянок дорожнього покриття вулиць. Для цього застосовується знята під час проведення в минулому році ремонтів доріг асфальтна суміш, якою заповнюються ями та пошкодження дорожнього покриття, після чого вони трамбуються спеціальним технічним пристроєм. Після  такої підготовки, проводяться завершальні роботи з відновлення дорожнього покриття із застосуванням суміші холодного асфальту «Rockhpalt», які мають на меті укріпити відновлену ділянку дороги.

 

У зв’язку із значним  подорожчанням вартості ремонту дорожнього покриття, керівництво міської ради планує створити власний підрозділ при КП «Глобинське», який би міг самостійно здійснювати хоча б частину робіт з ремонту доріг на території громади. Тож,  такий досвід роботи та його ефективність зараз вивчається та аналізується, а  комунальники набувають досвіду з виконання дорожніх ремонтних робіт.

 

КП «Глобинське» забезпечує безперебійність водопостачання та прагне підвищувати якість питної води. А один з кроків до цього – це прокладання та капітальні ремонти водопроводів і артезіанських свердловин із застосуванням сучасних екологічно  безпечних  матеріалів. Не менш важливе і питання функціонування каналізаційних систем та очисних споруд.

 

Кожного робочого дня виходять в рейс автобуси, якими комунальне підприємство здійснює перевезення жителів міста та громади, забезпечуючи цим,  як перевезення по місту Глобине,  так і зв'язок відділених сіл громади з її центром.

 

Керівництво КП «Глобинське» на чолі з його керівником Анатолієм Шаповалом, інженерно-технічні працівники,   працівники адміністрації, водії, трактористи, всі робітники підприємства докладають зусиль, щоб надати жителям громади безперебійні, належні та якісні  комунальні  послуги, покращувати благоустрій та  забезпечувати чисте довкілля.

 

Тож, напередодні професійного свята – Дня працівника житлово-комунального господарства, яке працівники КП «Глобинське» відзначатимуть у неділю 17 березня, бажаємо їм міцного здоров’я, хороших здобутків у праці, добробуту і злагоди в родинах, миру  та  щастя. Дякуємо їм за таку потрібну для жителів громади працю! Святкового настрою!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень