A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 22.03.2019 17:12
Кількість переглядів: 838

22 березня 2019 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь.

У ході засідання розглянуто 18 питань, прийнято  17 рішень виконавчого комітету. Одне рішення не набрало необхідної кількості  голосів членів виконавчого комітету. 

Начальник відділу комунального майна і закупівель виконкому Глобинської міської ради надав інформацію про стан безхазяйного майна на території Глобинської  міської територіальної громади станом на 01.01.2019 рік. Він повідомив, що за 2018 рік  працівниками відділу було обстежено 57 безгосподарських будинків, де в даний час території на яких вони розміщені,  заростають  бур’янами, та засмічуються через  відсутність господарів, з них 11 будинків взято на облік як безхазяйне майно і в подальшому буде проведена робота по передачі їх у комунальну власність за рішеннями суду.

Було прийняте рішення по питанню стану приміщення БК с.Яроші, та  його подальшого функціонування.

Одним з основних планових питань, яке виносилось на розгляд членів виконкому – про заходи з благоустрою та санітарної очистки території Глобинської міської об’єднаної територіальної громади, так як прийшла рання весна і потрібно приводити до належного стану території населених пунктів громади. Провідний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою Олександр Салабай ознайомив членів виконкому та присутніх з  планом заходів з проведення двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою на території Глобинської міської ради, який  оголошений з 25.03.2019 року по 25.05. 2019 року.

На засіданні  були внесені зміни до  Порядку здійснення контролю за виконанням умов  договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у м.Глобине.

Начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому Олександр Шайнога виніс на затвердження Програму збереження та використання культурної спадщини Глобинської міської територіальної громади на 2019-2022 роки. Члени виконавчого комітету   вносили  пропозиції  про внесення змін в запропоновану програму, але ні в запропонованому вигляді, ні зі змінами Програма не набрала необхідної кількості голосів для її погодження.

На засіданні виконавчого комітету був затверджений Регламент виконавчого комітету Глобинської міської ради зі змінами та доопрацюваннями. Даний нормативний акт підвищить відповідальність  посадових осіб за виконання покладених на них функцій.

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд присутніх питання  влаштування благоустрою прилеглої території до магазину «Лада-Люкс» в м.Глобине, та заяви громадян про зміну поштової адреси об’єктам нерухомості.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь поінформував присутніх, щодо зміни базового рівня споживання природного газу по об’єкту закупівлі послуг енергосервісу.

Людмила Норенко начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради внесла до розгляду затвердження рішення комісії з питань захисту прав дитини та ознайомила із рекомендаціями комісії по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Виконавчим комітетом прийняті рішення про  зміни в квартирному обліку  та взяття на квартирний облік за зверненнями громадян міської територіальної громади.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень