Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обговорювали актуальні питання, приймали відповідні рішення

Дата: 29.03.2019 11:10
Кількість переглядів: 849

28 березня відбулося пленарне засідання 46 сесії міської ради.

Депутати прийняли рішення про вступ до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст», про дотримання унормованої географічної назви міста Глобине.

Затверджено Положення про туристичний    збір   на    території Глобинської міської ради та ставки відповідного збору. Депутати запропонували встановити ставку збору у розмірі   0,25 відсотка - для внутрішнього туризму та  0,5 відсотка - для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

Внесено зміни до міської Програми «Соціальний захист» на 2016-2020 роки та Комплексної програми розвитку освіти Глобинської міської територіальної громади на 2017-2020 роки.

Жваве обговорення викликало питання про виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської міської ради на 2017-2020 роки, з якого доповідав начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов. Наголошувалося на необхідності стимулювання глобинців у тих мікрорайонах, де організовано централізований збір та вивезення побутових відходів, укладати відповідні договори з комунальним підприємством; організовувати чергування у місцях несанкціонованих сміттєзвалищ з метою виявлення та притягнення до відповідальності порушників.

Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади  на 2019 рік та про внесення змін до рішення 38 сесії міської ради від 21.07.2018 №787 «Про визначення об’єкту енергосервісу та затвердження базового рівня споживання природного газу» інформувала головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Наталія Калініченко.

Загалом у ході сесії розглянуто 169 питань.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень