A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Презентація книги Гліба Кудряшова

Дата: 01.04.2019 13:52
Кількість переглядів: 724

28 березня в Глобинській міській бібліотеці по вулиці Гагаріна,3 відбулася презентація книги доцента кафедри журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, члена Національної спілки журналістів України Гліба Кудряшова «Любове ніжна моя, не відлітай», у якій зібрано публіцистичні нариси, статті, діалоги та спогади про Раїсу Кириченко. На захід запросили восьмикласників місцевої школи (Глобинська  ЗОШ І-ІІ ступенів №3), які завітали до бібліотеки разом з учителем літератури Оксаною Жук. Бібліотекар Катерина Костенко приготувала довідку про автора книги та дала яскраву характеристику життєвому та творчому шляху Раїси Опанасівни. Презентація відбувалася у святковій атмосфері, була вдало доповнена записами пісень Чураївни та книжковою виставкою «Із співучої землі Полтавської».

 

На завершення зустрічі працівники бібліотеки провели огляд нових надходжень літератури для підлітків «Читаймо сучасну українську книгу». Книги із серії «Про і для підлітків» були нещодавно придбані у ТОВ «Видавничий центр «Академія» (м.Київ) для бібліотек Глобинської громади.

 

Сучасність вимагає від наших бібліотек зберігати традиційні та постійно шукати і впроваджувати нові форми роботи з користувачами: ми поповнюємо книжкові фонди сучасною якісною літературою, підключаємось до мережі Internet, пропонуємо користувачам доступ до Wi-Fi, найближчим часом плануємо передати у дві бібліотеки громади планшети для загального користування.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень