A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сучасні умови навчання Державної Служби Зайнятості

Дата: 23.04.2019 08:36
Кількість переглядів: 871

Фото без описуЯкщо Ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним - скористайтеся можливістю отримати це через якісне професійне навчання в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ)  –спеціалізованих навчальних закладах сучасного європейського рівня для дорослого населення. ЦПТО ДСЗ створені для ефективної підготовки висококваліфікованих робітників шляхом професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхуванняУкраїни на випадок безробіття.

В Україні функціонують 11 таких професійно – технічних центрів, які приймають слухачів з усіх регіонів. На Вас очікують затишні зали бібліотек, комфортні умови проживання. Навчальні кабінети, майстерні та лабораторії,  облаштовані сучасним високотехнологічним обладнанням і устаткуванням,  випущеним провідними фірмами світу, де проходили стажування викладачі та майстри, які залучаються до викладання теоретичного курсу та виробничого навчання. Широкий діапазон освітніх послуг, що надають ЦПТО ДСЗ, забезпечать не тільки Ваш професійний розвиток, а й дозволять набути додаткових компетенцій, що сприяють успішному працевлаштуванню.

Ми навчаємо за 85 робітничими професіями та за 230 напрямами підвищення кваліфікації. У наших навчальних закладах Ви: 

- отримає тепрофесійну підготовку за однією з ліцензованих професій, не маючи попередніх знань та досвіду;

- підвищите кваліфікацію за основною професією - отримаєте вищий розряд або категорію;

- пройдете курси цільового призначення - вивчите окрему технологію, метод, рецептуру, матеріали, обладнання. 

Здобуття професійно-технічноїосвіти у ЦПТО ДСЗ здійснюється за денною формою навчання  та при  необхідності за індивідуальною формою.

Під час навчання Ви отримаєте фінансову підтримку (тільки для зареєстрованих безробітних) - компенсування витрат на проїзд до навчального закладу, виплата матеріальної допомоги згідно з чинним законодавством, повне забезпечення усіма необхідними матеріалами.

Після закінчення професійно-технічного навчання та підвищення кваліфікації за напрямами підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.

Ми ставимо завдання підготувати компетентного робітника у відповідності до потреб сучасного ринку праці і тісно співпрацюємо з роботодавцями. Ви маєте можливість під час навчання заявити про себе, беручи участь у виставках, конкурсах професійної майстерності, заходах, що організовує служба зайнятості. Крім того, освоєння робітничої професії дозволить започаткувати власну справу, адже кваліфіковані робітники можуть виконувати приватні замовлення.

За більш детальною інформацією звертатися до Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості м. Глобине, вул. Центральна 228А

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень