Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Успішний «Впевнений старт» Глобинських дошкільнят!

Дата: 26.04.2019 13:35
Кількість переглядів: 1799

25.04.2019 року на базі Глобинського ЗДО №1 «Дзвіночок» відбувся методичний діалог для батьків та вихователів закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради на тему: «Впровадження освітньої програми «Впевнений старт» в практику роботи з дітьми старшого дошкільного віку».

Власний досвід з організації роботи презентували педагоги -  першопрохідці,  креативні, творчі, винахідливі вихователі Глобинського ЗДО №1 Клен Ю.М. та Галига Т.О., які дуже захопилися проектом і з великою радістю реалізовували його зі своїми вихованцями на протязі року.

Учасники діалогу розширили своє уявлення про сутність та  шляхи впровадження даного програмно – методичного комплексу.  Зрозуміли, що навчання за цією програмою, якою передбачено  щоденне наповнення дня дошкільника різними змістовними видами діяльності,  дозволить забезпечити йому успішність у майбутньому житті. За час роботи з комплектом діти навчилися домовлятися, працювати в команді, допомагати один одному, вільно висловлювати свої думки, брати на себе відповідальність, креативно  мислити.

Жваво обговорювалась думка батьків про те, що основне завдання дошкільного закладу  - підготовка дитини до навчання в школі. Тому нам, педагогам, необхідно прикласти багато зусиль, щоб переконати батьків ставити на перший план не знання,  а особистісний розвиток дошкільника.

Дитинство – це не підготовка до майбутнього життя, це і є життя – справжнє, яскраве, неповторне… І саме «Впевнений старт» розкриває нам можливість повноцінного забезпечення такого життя для наших дітей.

Фото без опису  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень