A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Традиційний марш-парад духових оркестрів знову радував полтавців та гостей міста

Дата: 07.05.2019 11:51
Кількість переглядів: 1051

5 травня у місті Полтава відбувся обласний марш-парад духових оркестрів, присвячений Дню пам’яті та примирення і 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це свято вже майже 40 років проводять у обласному центрі напередодні 9 Травня. Традиційно дійство проходило на вулиці Соборності біля Сонячного та Петровського парків. Понад двадцять колективів з різних міст, сіл та районів Полтавщини марширували центром Полтави. Учасники різних вікових груп, професіонали і аматори виконували композиції на трубах, тромбонах, саксофонах, флейтах та інших інструментах. Звучали твори українських авторів, ліричні, маршеві та народні мелодії.

Приємно, що вже котрий рік поспіль Глобинський міський духовий оркестр «Орфей» є не просто учасником цього чудового конкурсу, а  й постійним призером. Тож і цього року «Орфей» знову дарував гостям свята гарний настрій своєю високою виконавською майстерністю, за що був нагороджений не тільки гучними оплесками глядачів, а й став кращим у своїй номінації, та отримав дипломом І ступеня. А допомагали йому в цьому учасники танцювального колективу «Сузіря», які запальною хореографічною композицією, виконаною під звуки оркестру, створили справжню атмосферу свята.

По закінченню марш-параду відбулося Свято духової музики на Театральній площі, де учасники конкурсу отримали заслужені нагороди.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень