A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ІНФОРМАЦІЯ про результати перевірки автоперевізників щодо виконання договірних умов

Дата: 29.05.2019 15:36
Кількість переглядів: 633

Фото без описуНа виконання рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради від 23 квітня 2019 №75 «Про стан дотримання автоперевізниками умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» у період з 7 по 10 травня 2019 року спеціалістами відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою виконкому проведені планові перевірки автоперевізників щодо виконання умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Перевірки проводились безпосередньо на маршрутах слідування автобусів. В результаті були перевірені умови перевезень на маршрутах №2 «Остапа Вишні-Аграрна» (перевізник ФОП Удод В.В.), №4 «Свинокомплекс-Володимирівська», №5 «Кільцевий» (перевізник КП «Глобинське»).

 

Перевіркою встановлено, що водії на усіх маршрутах слідування дотримуються визначеного маршруту та розкладу руху, затверджених замовником перевезень, мають охайний вигляд та чемні у поводженні з пасажирами.

 

Автобуси, які здійснюють перевезення на усіх міських маршрутах мають належний санітарний стан. Інформація, розміщена на автобусах та всередині салону відповідає вимогам чинних нормативних документів.

 

Проте під час перевірки встановлені певні порушення договірних умов. Так на маршруті №2 «Остапа Вишні-Аграрна» перевізником  ФОП Удод В.В. використовується автобус марки «Lifan», який згідно діючого договору на перевезення визначений як резервний і може використовуватись лише тимчасово в період ремонту основного автобуса. При оплаті проїзду на даному маршруті пасажирам не видаються квитки, що є порушенням умов договору та Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 р. №176. При складанні акту перевірки водій автобуса, як представник перевізника, відмовивсь від надання пояснень про причини порушень та від підписання акту. В зв’язку з цим  виконавчий комітетом міської ради, як організатор перевезень,  направив перевізнику ФОП Удод В.В офіційне попередження про невиконання умов договору. Умовами договору на перевезення передбачена можливість розірвання замовником угоди з перевізником за наявності трьох зафіксованих порушень умов договору на протязі одного року.

 

На маршруті №4 «Свинокомплекс-Володимирівська» перевізник КП «Глобинське» у вихідні дні використовує для перевезення автобус  марки «Рута», що є резервним згідно діючого договору на перевезення. Перевізник пояснює дані зміни зменшенням пасажиропотоку у дані дні.

 

По результатах перевірок будуть здійснені відповідні заходи.

 

Виконавчий комітет Глобинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень