A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.05.2019 15:44
Кількість переглядів: 764

28 травня 2019 року в залі засідань Глобинської міської ради, під головуванням міського голови Станіслава Джуся,  відбулося  чергове засідання виконкому, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Одним з перших було розглянуто питання формування проектів і проектних заявок на проекти, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету. Володимир Бондарь, начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту, повідомив, що ці проекти спрямовані на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. До переліку ввійшли: внесення змін до генерального плану, розроблення плану зонування та схеми інженерно-технічних заходів цивільного захисту міста Глобине, придбання сміиттєвоза з заднім навантаженням, будівництво вуличного освітлення в селах громади та будівництво міської каналізаційної системи «Центр».

Сергій Пономарьов, начальник відділу ЖКГ та благоустрою, ознайомив присутніх з планом заходів з підготовки житлово-комунального господарства та бюджетних установ Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 років та представив склад штабу з координації виконання цих заходів.

До плану заходів включено:

  • підготовку об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи взимку;
  • підготовку об’єктів вулично-дорожньої мережі до зимового утримання;
  • підготовку об'єктів соціально-культурного призначення до роботи взимку;
  • забезпечення виконання робіт з перевірки димовентиляційних каналів;
  • підготовку енергетичного господарства бюджетних установ міської ради;
  • укладання договорів з газопостачальними підприємствами на споживання природного газу для опалення.

Також він доповів про необхідність списання матеріальних цінностей  КП «Глобинське»  - 4 свердловинних насосів, непридатних до використання.

Серед основних планових питань, винесених на розгляд - стан утримання матеріальних цінностей Глобинської міської територіальної громади. Анатолій Головаш, начальник відділу комунального майна і закупівель, детально висвітлив роботу комісії по проведенню інвентаризації матеріальних цінностей громади та підкреслив, що всі дії, пов’язані з використанням, збереженням та відчуженням матеріальних цінностей громади, відбуваються відповідно до чинного законодавства, нормативних документів та прийнятих рішень уповноважених органів.

В кінці травня закінчився навчальний процес у загальноосвітніх школах громади і відділами міськвиконкому організовано дозвілля та відпочинок для дітей. Так, головний спеціаліст відділу освіти Наталія Пасько доповіла про підготовку та роботу влітку пришкільних таборів до літнього оздоровлення дітей влітку.

Начальник відділу культури міськвиконкому Шайнога О.Г. запропонував на затвердження план заходів у Глобинській громаді з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. Серед них: військово-патріотична гра «Петлюрівський вишкіл», спортивно-туристичні змагання, розважальна програма «Щасливе дитинство», книжкові виставки, конкурси малюнків та ін.

На розгляд членів виконкому були запропоновані питання щодо соціального захисту малолітніх дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, про що інформувала головний спеціаліст відділу соціального забезпечення Валентина Завезіон.

Головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Тетяна Яременко винесла на розгляд питання  затвердження  проектів будівництва вуличного освітлення в селах Опришки, Павлівка, Пироги, Новоселівка та заяви громадян про зміну поштової адреси об’єктам нерухомості.

 

Заслухавши інформацію Наталії Голяковської, начальника відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин міськвиконкому, члени виконавчого комітету погодили фермерському господарству «Агросвіт СВ» водозабір із водного об’єкта «Водосховище «Грабарківське». Потому вона винесла на затвердження акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були питання визначення одиниці виміру обсягу надання послуг з поводження з побутовими відходами, надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям громади, надання дозволу на відвідування малолітніми дітьми Глобинських ДНЗ та ін.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень