A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вдалий старт та успішний фініш

Дата: 31.05.2019 15:59
Кількість переглядів: 1264

Третій рік поспіль на мальовничих схилах величної гори Пивиха (с.м.т.Градизьк), з метою популяризації туристського руху та виконання міської Програми національно-патріотичного виховання, проходить міський спортивно-туристичний зліт, приурочений Міжнародному дню захисту дітей. У цьогорічному взяли участь майже всі заклади загальної середньої освіти  Глобинської міської ради, окрім Глобинської гімназії № 1 ім.В.Є.Курченка та Шепелівської філії. «Дуже приємно бачити знайомі обличчя, але є тут і ті , хто приїхав вперше. Вдалого старту та успішного фінішу! Нехай ваші найкращі вершини будуть попереду», - до учасників звернулася завідувач методичним кабінетом відділу освіти Оксана Довбня, яка є організатором цих змагань.

З моменту відкриття зльоту запанувала дружня атмосфера, спортивний азарт та драйв. «Горизонтальний маятник», «Підйом та спуск по схилу», «Переправа по колоді через яр», «Переправа по мотузці з перилами», «Навісна переправа», «Траверс схилу», «Рух по жердинах», «В‘язання туристичних вузлів», «Бівак», «Конкурс туристичної пісні» - ці всі етапи входили до переліку командних та особисто-командних змагань.

За тим, щоб все було без порушень, слідкувала справедлива суддівська колегія ( Качмар О.В., Царенко О.А., Халявко А.В., Соколовська А.О., Васенко О.О.) на чолі з головним суддею Сьоміком М.В. ( учителем фізичної культури Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5).

Лідерами змагань визнано команду Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, яка здобула І місце, ІІ місце посіла команда Глобинської ЗОШ І-ІІ ст.№3, ІІІ місце – команда Жуківської філії. Всім командам та керівникам за підготовку та активну участь у заході висловлено подяки, а переможці нагороджені грамотами.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень