A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Підтримання конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом видачі ваучерів

Дата: 11.06.2019 10:00
Кількість переглядів: 1081

Фото без описуУ 2019 році продовжується програма служби зайнятості щодо підтримання конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом видачі ваучерів для осіб вікової категорії 45+, які мають 15 років страхового стажу. На підставі ваучера здійснюється перепідготовка, спеціалізація, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності. Навчання проводиться на професії «Кухар», «Кондитер», «Столяр будівельний» та спеціальності «Медсестринство», «Комп’ютерні технології» тощо.

Так,  як набрала чинності медична реформа, яка в рази спростила  звітність і зменшила кількість заповнення паперів, а також зобов’язала персонал мати елементарні навики роботи з комп’ютером в Комунального  закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі» виникла потреба в  підтриманні  конкурентоспроможності медичного персоналу вікової категорії 45+, які мають 15 років страхового стажу. Глобинською районною філією Полтавського обласного центру зайнятості було прийнято рішення про видачу 18 ваучерів на суму 51606 грн з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття для підвищення кваліфікації медичних сестер закладу за програмою «Спеціалізація сестер медичних з медичних інформаційних систем та комп’ютерної компетентності у сучасному електронному документообігу» в Комунальному вищому навчальному закладі І рівня акредитації Полтавський базовий медичний коледж.

Підвищення кваліфікації одночасно проходили дві групи, які були сформовані на базі Кринківської лікарні та Глобинської ЦРЛ. Протягом двох місяців медичні сестри отримали навики роботи з комп’ютером, та в повному обсязі освоїли ведення електронного обліку пацієнтів. Навчання пролетіло   дуже швидко і 30 травня 2019 року керівник медичного коледжу Сіненко Олена Анатоліївна вручила свідоцтва про проходження професійного навчання медичним працівникам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень