A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Схиляємо голови у скорботі і згадуємо про всіх загиблих у роки війни

Дата: 21.06.2019 11:22
Кількість переглядів: 1457

22 червня 1941 року почалась найкривавіша війна в історії українського народу. Вона принесла жорстокі випробування, нелюдські страждання, колосальні жертви та скалічені долі. Молодь втратила юність, у дітей було загублене дитинство. Війна відізвалася болем у кожній українській сім’ї.

Напередодні Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні у місті відбувся мітинг за участю представників міської ради, освітян та громадськості.

«Нам важко уявити такі випробування, але нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у вдячних серцях. Наш обов’язок – берегти свободу, виборену мільйонами відданих і героїчних людських сердець, які зупинилися заради нас з вами, заради нових поколінь.

Сьогодні схиляємо голови у скорботі і згадуємо про всіх загиблих на фронтах, закатованих у неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь, а також тих, кого примусово було вивезено з України для важкої праці. Ми сумуємо за всіма, хто віддав своє життя у цій війні.

У День скорботи ми пам’ятаємо, сумуємо та віримо, що здолаємо усіх, хто зазіхає на територіальну цілісність України», - зазначив у своєму виступі міський голова Станіслав Джусь.

Учасники мітингу вшанували пам’ять полеглих у роки війни хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку.

Після чого представники виконавчого комітету міської ради на чолі з міським головою поклали квіти до пам’ятника Захисникам Вітчизни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень