A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Молодість – це розум, енергія, кохання, сила, мрії…

Дата: 29.06.2019 16:37
Кількість переглядів: 1831

Це сьогодні довели учасники святкового молодіжного велоквесту «Рідне місто», яким розпочалося свято молодості, краси та спорту «Globa Power» у місті Глобине, присвячене Дню Конституції та Дню Молоді.

На участь у конкурсі зареєструвалось 5 команд по 3 учасники. Це команди «Темп», «Глобинські метеори», «Sport life», «Love ua» та «Глобайкери». З технічних причин ще на старті один з учасників команди «Sport life» не зміг приймати участь у конкурсі, тож його замінив Глобинський міський голова Станіслав Джусь аби команда мала змогу прийняти участь у велоквесті.

На старті всі команди отримали маршрутний лист із завданнями. Завдання були різноманітні, але в основному на знання історії свого міста. Учасники шукали місцезнаходження приміщення в м.Глобине, яке побудоване до 1917 року та в якому знаходиться навчальний заклад – земська школа; потрібно було сфотографуватись з одним із трьох пам’ятників, який був встановлений найпершим: Івану Глобі, Захисникам України та Тарасу Шевченку; розшукати в місті Глобине місце, де закохані пари, після реєстрації шлюбу, залишають, як символ міцності їх новоствореної сім’ї, замкнуті замки та за допомогою наявного в пакеті ключа відімкнути прихований замок  та привезти з собою на підтвердження виконання завдання; знайти два дерева, що ростуть поряд одне біля одного у м.Глобине пов’язані із створенням Устимівського дендропарку та інші цікаві завдання у різних куточках міста.

Всі учасники успішно виконали усі вимоги квесту та найшвидшою виявилась команда «Темп», яка і посіла перше місце у змаганні.

Паралельно із проведенням велоквесту стартували і змагання з армреслінгу, пауерліфтингу, підняття штанги на біцепс та з екстремального жиму. Про результати змагань повідомимо після їх закінчення.

А наразі дякуємо усім учасникам за активну участь! Вітаємо переможців! І нагадуємо, що попереду ще ХОЛІ-ФЕСТ (свято фарб), openair дискотека та концерт від місцевих рок гуртів. Тож не пропустіть і приєднуйтесь до свята! Гарного вісім святкового насторою!

Фото без описуФото без описуКоманда "Темп" - переможці молодіжного велоквесту

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень