Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Літня школа для вчителів громади

Дата: 02.07.2019 15:37
Кількість переглядів: 935

Нарешті настала довгоочікувана пора, коли можна на деякий час залишити справи та відпочити! Але це не про педагогічних працівників Глобинської ОТГ.                                                                                                                                                  

Протягом 20-22 червня 2019 року на базі Глобинської ЗОШ І – ІІІ ступенів №5  освітяни стали «учнями» літньої школи та мали змогу відвідати тренінги на тему ,,Ресурс освіти для партнерства в громаді“, під час яких вчилися працювати в команді, домовлятися, переконувати, сприймати позиції інших, шукати нові аргументи та виходити з конфліктних ситуацій, дотримуючись колективно встановлених правил. Навчання проходило насичено, творчо, весело, креативно, плідно.  

За результатами навчання всі учасники літньої школи отримали сертифікати на 18 годин. Ці  години можна зарахувати до «скарбнички»  150-и академічних годин для підвищення кваліфікації, які вчитель повинен опрацювати протягом  5 років .

Бажаємо всім учасникам тренінгу подальших творчих успіхів на шляху плідної  праці  щодо впровадження засад Нової української школи!

Висловлюємо щиру вдячність тренерам ТОВ «Осередок розвитку освіти» за організацію сесій та самовіддачу, адміністрації  Глобинської ЗОШ І – ІІІ ступенів №5 за створені комфортні умови для проведення навчання вчителів.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень