Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 15.07.2019 15:16
Кількість переглядів: 613

Фото без описуКеруючись пунктом 8  статті 46 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 50 (позачергову) сесію Глобинської міської ради І скликання 18 липня 2019  року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради. 

На розгляд сесії винести такі питання:

 

  1. Про внесення  змін до міської Програми «Соціальний захист» на 2016-2020 роки.
  2. Про внесення змін до Програми підтримки діяльності і розвитку місцевої пожежної охорони Глобинської міської ради на 2019-2021 рік.
  3. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік.
  4. Про внесення змін і доповнень до бюджету Глобинської  об’єднаної міської територіальної громади  на 2019 рік.
  5. Про затвердження Програми сприяння  управлінню Державної казначейської служби України у Глобинському  районі Полтавської області у покращенні умов обслуговування   розпорядників та  одержувачів  бюджетних коштів на  2019 рік.
  6. Про розгляд пропозиції Троїцької сільської ради Глобинського району щодо добровільного приєднання територіальних громад сіл Троїцьке, Сиротенки Троїцької сільської ради Глобинського району до Глобинської міської територіальної громади.
  7. Про внесення доповнень до Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та відділ «Центр надання адміністративних послуг»  виконавчого комітету Глобинської міської ради, затвердженого рішенням 24 сесії Глобинської міської ради І скликання від 20.09.2017 №871.
  8. Про упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету.
  9. Про розгляд гр. Пушкарь Валентини Григорівни щодо вилучення земельної ділянки площею 0,05 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, яка надавалась рішенням Глобинської міської ради №336 від 05.05.1995 року.
  10. Про розгляд гр. Пушкарь Валентини Григорівни щодо вилучення земельної ділянки площею 0,30 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, яка надавалась рішенням Глобинської міської ради №231 від 31.03.1995 року.
  11. Про розгляд звернення гр. Батієвського Олександра Петровича, про внесення змін у рішення 41 сесії 1 скликання Глобинської міської ради №1620 від 15.11.2018 року «Про розгляд звернення гр. Батієвського Олександра Петровича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,15 га, для ведення особистого селянського господарства, місце розташування на території Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, за рахунок земельної ділянки площею 13,6307 га з кадастровим номером 5320610100:50:007:0630» у зв´язку з уточненням площі земельної ділянки із 0,15 га на 0,1396 га
  12. Про розгляд звернення гр. Козоріз Раїси Іванівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 0,1000 га, місце розташування: Глобинська міська рада Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  13. Про розгляд звернення гр. Козоріз Раїси Іванівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,0500 га, місце розташування: Глобинська міська рада Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  14. Про розгляд звернення гр. Шаповал Юлії Анатоліївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 0,2000 га, місце розташування: Глобинська міська рада Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  15. Про розгляд звернення гр. Кошеленка Олександра Леонідовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  індивідуального садівництва, площею 0,0700 га, місце розташування: на території м. Глобине, вул. Космонавтів, Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  16. Про розгляд звернення гр. Нікітіча Ярослава Вікторовича (АТО) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 2,0000 га, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  17. Про розгляд звернення гр. Турубари Світлани Миколаївни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3000 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610104:04:002:0068, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  18. Про розгляд звернення гр. Ліхачової Яни Іванівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610100:50:007:0787, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  19. Про розгляд звернення гр. Клімової Світлани Василівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610100:00:009:0129, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  20. Про розгляд звернення гр. Тверезовської Наталії Віталіївни, про внесення змін у рішення 42 сесії 1 скликання Глобинської міської ради №2017 від 12.12.2018 року «Про розгляд звернення гр. Тверезовської Наталії Віталіївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,98 га, для ведення особистого селянського господарства, місце розташування на території с. Устимівка Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, у зв´язку з уточненням площі земельної ділянки із 0,98 га на 1,1662 га.
  21. Про розгляд звернення гр. Бубнівець Ольги  Анатоліївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, місце розташування: с. Устимівка, вул. Починко, 71, Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  22. Про розгляд звернення гр. Конька Леоніда Миколайовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, місце розташування: с. Бабичівка, вул. Калинова, 1, Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  23. Про розгляд звернення гр. Карайбіди Едуарда Станіславовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 1,0000 га, місце розташування: с. Устимівка, Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  24. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку з цільовим призначенням - для  будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови, площею 1,5000 га, місце розташування: с. Бориси, вул. Дружби, 1, Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області.
  25. Про розгляд звернення гр. Кекуха Станіслава Івановича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, місце розташування: с. Жуки, пров. Степовий, 16, Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  26. Про розгляд звернення гр. Сімрок Катерини Володимирівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  сінокосіння та випасання худоби, площею 2,0000 га, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди.
  27. Про розгляд звернення гр. Ліхачова Ростислава Валентиновича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  сінокосіння та випасання худоби, площею 2,0000 га, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди.
  28. Про розгляд звернення гр. Гладир Поліни Сергіївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 0,1300 га, місце розташування: Глобинська міська рада Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  29. Про розгляд звернення гр. Бугір Юлії Миронівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 0,5000 га, місце розташування: Глобинська міська рада Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у приватну власність.
  30. Про розгляд звернення гр. Лявінець Миколи Васильовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 0,5000 га, місце розташування: на території с. Новомосковське, вул. Весняна, Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди.
  31. Про розгляд звернення гр. Ярошевича Михайла Адамовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5000 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610100:00:033:0003, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  32. Про розгляд звернення гр. Богданець Валентини Олександрівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2600 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610106:06:001:0023, місце розташування: на території с. Старий Хутір, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  33. Про розгляд звернення гр. Кухаревої Ніни Володимирівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610106:06:001:0025, місце розташування: на території с. Старий Хутір, туп. Сонячний, 6, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  34. Про розгляд звернення гр. Лявінця Миколи Миколайовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га, цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5320610104:04:001:0044, місце розташування: на території с. Новомосковське, вул. Весняна, 30, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  35. Про розгляд звернення гр. Лявінця Миколи Миколайовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3500 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610104:04:001:0041, місце розташування: на території с. Новомосковське, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  36. Про розгляд звернення гр. Лявінця Миколи Васильовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3800 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610104:04:001:0043, місце розташування: на території с. Новомосковське, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  37. Про розгляд звернення гр. Лявінця Миколи Миколайовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3500 га, цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5320610104:04:001:0042, місце розташування: на території с. Новомосковське, вул. Весняна, 32, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  38. Про розгляд звернення гр. Лявінець Олександри Степанівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320610104:04:001:0039, місце розташування: на території с. Новомосковське, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  39. Про розгляд звернення гр. Лявінець Олександри Степанівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га, цільове призначення - для індивідуального садівництва, кадастровий номер 5320610104:04:001:0040, місце розташування: на території с. Новомосковське, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  40. Про розгляд звернення гр. Губи Вікторії Олексіївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  сінокосіння та випасання худоби, площею 2,0000 га, місце розташування: Глобинська міська рада Глобинського району Полтавської області (за рахунок земельної ділянки 5320686000:00:004:0066), з метою передачі у користування на умовах оренди.
  41. Про розгляд звернення гр. Торубари Наталії Іванівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3100 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320686401:01:001:0109, місце розташування: с. Пироги, Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  42. Про розгляд звернення гр. Бородіна Олександра Олександровича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5200 га, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 5320686400:00:012:0113, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Глобинського району, Полтавської області, з метою передачі у власність.
  43. Про розгляд звернення ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» про укладення додаткової угоди до Договору оренди землі №1 від 15.01.2019 року на земельну ділянку кадастровий номер 5320610100:50:001:0669, площею 2,7646 га, цільове призначення – для іншого сільськогосподарського призначення, розташовану в межах населеного пункту м. Глобине, вул. Володимирівська, 170, на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області щодо зміни розміру орендної плати з 5% на 3%.
  44. Про розгляд звернення гр. Скорик Світлани Василівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 0,9300 га, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди.
  45. Про розгляд звернення гр. Сироватня Олександра Миколайовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення - для  ведення особистого селянського господарства, площею 0,2647 га, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди.
  46. Про розгляд звернення гр. Реви Володимира Івановича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею  3,8745 га, з цільовим  призначенням -  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 5320680400:00:012:0125, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області.
  47. Про розгляд звернення гр. Реви Володимира Івановича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею  3,6960 га, з цільовим  призначенням -  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 5320680400:00:012:0124, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області.
  48. Про розгляд звернення гр. Реви Володимира Івановича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею  3,5840 га, з цільовим  призначенням -  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 5320680400:00:012:0123, місце розташування: на території Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень