A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено кубок Глобинського міського голови з пляжного волейболу!

Дата: 24.07.2019 13:37
Кількість переглядів: 817

В суботу 20 липня в с.Опришки на спортивному майданчику відбувся традиційний відкритий турнір з пляжного волейболу на кубок міського голови!

Відкривали турнір міський голова Станіслав Джусь, начальник відділу культури, спорту, сім'ї та молоді виконкому Глобинської міської ради Олександр Шайнога, староста Опришківського старостату Тетяна Садлівська, Опришківський інструктор зі спорту Олександр Новицький, які побажали учасникам успіхів, вдалої командної гри та яскравих пермог.

У змаганнях брало участь 9 команд з Глобинського району. За результатами відбірних ігор в трьох групах до фіналу потрапили: Глобине (Мельников Олександр, Череп Іван), АрГен (Слива Геннадій, Шпорта Арсен), Горизонт (Бугаєць Олександр, Куценко Єген).

В результаті напружених і цікавих поєдинків третє місце посіла команда АрГен (Радалівка), друге місце за Горизонтом з Опришок, а переможцем цьогорічного турніру і володарем перехідного кубку міського голови стала команда в складі Мельникова Олександра (м.Глобине) та Черепа Івана (с.Радалівка ), які і отримали кубок переможців від міського голови Станіслава Джуся. Всі призери і переможці нагороджені медалями та грамотами.

Висловлюємо окрему подяку сількому старості Тетяні Садлівській та інструктору по спорту с.Опришки Олександру Новицькому за чудову організацію і проведення змагань!

Фото без описуФото без опису

Переможці турніру Череп Іван та Олександр Мельников 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень