A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 25.07.2019 16:36
Кількість переглядів: 696

 24 липня 2019 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь. 

У ході засідання розглянуто низку важливих питань.

Норенко Людмила, начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради звітувала про роботу комісії по розгляду питань щодо надання одноразової  адресної грошової допомоги громадянам Глобинської міської територіальної  громади за І півріччя  2019 року.

Одноразову грошову допомогу надано 100 особам, яка зареєстрована на території громади, на загальну суму 128 500,00 грн.

Згідно звернень голів громадських організацій допомогу надано 85 особам на загальну суму 42 900,00 грн.

З інформацією про підсумки роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до виконкому Глобинської міської ради за перше півріччя 2019 року виступила начальник загального відділу Світлана Кузнєцова.

За І півріччя 2019 року до виконкому Глобинської міської ради надійшло 261 звернення громадян, з них письмово 212, на особистих прийомах – 49.

За І півріччя 2019 року переважне місце займають питання аграрної політики – 35 (за вказаний період 2018 року – 63), соціального захисту – 10 (за вказаний період 2018 року – 39), комунального господарства – 58 (за вказаний період 2018 року – 59), житлової політики – 14 (за вказаний період 2018 року – 21), інші питання – 106 (за вказаний період 2018 року – 116).

По всіх зверненнях та скаргах громадян прийняті відповідні рішення, надані аргументовані відповіді та роз’яснення.

Сергій Пономарьов, начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою виконкому міської ради ознайомив членів виконавчого комітету із результатами діяльності КП «Глобинське» по наданню комунальних послуг, виконанню робіт по благоустрою, ремонтних робіт по замовленнях населення, автопослуг та автоперевезень пасажирів за затвердженими автобусними маршрутами за 1 півріччя 2019 року.

Він також детально висвітлив інформацію по пільгах та субсидіях, дебіторській та кредиторській заборгованості підприємства, водопостачанню та водовідведенню, ін. (див. тут)

Начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому  Олександр Шайнога виніс на затвердження склад організаційного комітету з підготовки та проведення святкових заходів Дня незалежності України та Дня Громади у 2019 році та окреслив низку заходів до них.

Члени виконкому розглянули та затвердили рішення комісії з питань захисту прав дитини, про яке доповіла Валентина Завезіон, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд членів виконавчого комітету питання затвердження проектів будівництва вуличного освітлення, капітального ремонту тротуару та заяви громадян про зміну поштової адреси об’єктам нерухомості.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь ознайомив членів виконавчого комітету із зверненням ФОП Удода Віталія щодо збільшення вартості проїзду на міському автобусному маршруті №2. Доповідач повідомив, що перевізник ФОП Удод В.В. вже звертався із подібною заявою, але й тоді не додав необхідних розрахунків для підтвердження необхідності підвищення нових тарифів. В зв’язку з цим, вирішено відмовити ФОП Удоду В.В. у встановленні нового розміру тарифу перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті №2 та рекомендувати подати до виконавчого комітету міської ради розрахунок тарифу розроблений з використанням економічно обґрунтованих планових витрат та обсягів транспортної роботи, у відповідності до Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту.

Також, члени виконавчого комітету прийняли рішення щодо виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади,  надали дозвіл на відвідування малолітніми дітьми Глобинських ДНЗ, затвердили розпорядження міського голови та інші.

Фото без описуФото без опису  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень