A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про початок громадських слухань

Дата: 29.07.2019 16:03
Кількість переглядів: 549

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та на виконання рішення сорок шостої сесії першого скликання № 274 від 28.03.2019 року «Про розроблення детального плану території ТОВ «АПО «Цукровик Полтавщини»» по вулиці Заводській, м. Глобине, Полтавської області», виконавчий комітет Глобинської міської ради повідомляє про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення зазначеного детального плану території.

 

Метою розроблення детального плану території по вулиці Заводській, м.Глобине, Полтавської області, є уточнення положень генерального плану м.Глобине, визначення планувальної організації та розвитку території ТОВ «АПО «Цукровик Полтавщини»» (будівництво траншей силосного типу, реконструкції приймального відділення цукрозаводу), із подальшим наданням містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва.

 

Земельні ділянки площею 5,7952 га та 20,187 га (цільове призначення – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості). Для перегляду проекту детального плану території перейдіть за посиланням: https://rada.info/upload/users_files/22547673/97bfe6090f44fcace97fe856b5023d41.pdf

 

Замовник розроблення детального плану території – виконавчий комітет Глобинської міської ради.

 

Розробник детального плану території – Товариство з обмеженою відповідальністю «ПОЛТАВА-ЕКОСЕРВІС».

 

Посадова особа виконавчого комітету Глобинської міської ради відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – заступник Глобинського міського голови Артюшенко О.І.

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

  1. повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  2. юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  3. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  4. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними вище, або подані після встановленого виконавчим комітетом Глобинської міської ради строку, залишаються без розгляду.

 

Пропозиції громадськості приймаються із моменту опублікування цього повідомлення. Строк завершення прийому пропозицій – 02.09.2019 року.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

Інформаційний захід для ознайомлення громадськості із проектом детального плану території заплановано на 20.08.2019 року, о 10:00 год. за адресою м. Глобине, вул. Центральна, 285, актова зала.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень