A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 20.08.2019 14:30
Кількість переглядів: 1016

Визнаний фахівець: Клець Володимир Васильович, сімейний лікар

Уродженець смт. Липова Долина Сумської області. Після закінчення в 1998 році Української медичної стоматологічної академії в м.Полтава був направлений для працевлаштування в Глобинський район. В даний час - сімейний лікар  з яким уклали договори на надання їм медичних послуг   жителі сіл Опришківського та Пирогівського старостатів Глобинської громади та села Горби.

Володимир Васильович  користується заслуженим авторитетом в жителів Глобинщини. А запорукою цього є його  професійні вміння, людяність,  готовність завжди прийти на допомогу. Прийом громадян на території  Опришківського старостату  він здійснює у капітальне відремонтованому приміщенні амбулаторії сімейної медицини.

«Про такі умови раніше, -  говорить  сімейний лікар, - ми могли лише мріяти. Це наочне свідчення тих переваг, які надає реформа децентралізації, адже тільки створення об’єднаної громади надало змогу провести такий ремонт з утепленням приміщення та створенням комфорту і зручностей для роботи медичного персоналу і прийому тих, хто потребує медичної допомоги». Всім мешканцям громади Володимир Васильович бажає: «Міцного здоров’я,  не хворіти, проходити своєчасно профілактичні медичні огляди, вести здоровий спосіб життя та святкового настрою!»

 

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень