A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 20.08.2019 17:55
Кількість переглядів: 1256

Наставник поколінь: Суховієнко Віталій Дмитрович, вчитель фізичного виховання Глобинської гімназії №1 імені В.Є.Курченка

 

Уродженець м. Глобине. З 1970 року, після закінчення  факультету фізичного виховання Черкаського педагогічного  інституту,  беззмінно працює вчителем фізичного виховання одного й того ж навчального закладу. За роки своєї роботи на педагогічній ниві він виростив не одне покоління юнаків і дівчат,  які були по справжньому закохані в спорт та разом зі своїм вчителем-наставником здобули спортивні перемоги на теренах району та області.  Віталій Дмитрович - Відмінник народної освіти України, має вищу категорію та   звання  «Вчитель-методиста». Він активний прихильних активного способу життя. Одним з найулюбленіших його занять,  крім професійної діяльності,  є любительська рибалка.

 

Напередодні свят Віталій Дмитрович звернувся до жителів громади з наступними вітаннями: «Я хочу привітати всіх глобинців, всіх жителів громади з великим державним святом – Днем Незалежності України та не менш значним святом громади – Днем її народження! Свято громади, дійсно,  варте того, щоб його відзначати, адже саме створення об’єднаної громади відкриває нові можливості для організації нормальних умов для проживання, праці, занять спортом та активного дозвілля. В Глобинській гімназії вперше за стільки десятків років проведено капітальний ремонт спортивного залу, встановлені сучасні багатофункціональні тренажери на спортивному майданчику та збудовано поле зі штучним покриттям,  про яке ми раніше,  навіть,  не могли мріяти. Тож я бажаю нашій громаді і далі успішно розвиватися. Всім бажаю бути здоровими, гарними, веселими і щасливими!»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень