A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 21.08.2019 14:16
Кількість переглядів: 517

Дяченко Анатолій, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС

 

Уродженець та житель с. Кордубанове, працював механізатором в Глобинському цукрокомбінаті.     В період часу з 1 червня по 27 липня 1986 року в складі військової частини №61606 брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. В цьому році разом з дружиною Наталією Леонідівною відзначили 50-річний ювілей подружнього життя.

 

Приєднуючись до вітань, Анатолій Семенович, все ж не стримався, щоб не висловити слів вдячності старості Новомосковського старостату  Олегу Клімову за сприяння у підведенні водогону  до його будинку та  сусідці Ярошевич Світлані, яка постійно допомагає по господарству, коли він через стан здоров’я змушений перебувати в лікарні. До речі, в цьому році Анатолый Семенович  зміг пройти за рахунок програми «Соціальний захист» Глобинської міської ради не лише безкоштовний курс лікування в Кременчуцькій лікарні відновного лікування, а й отримати матеріальну допомогу напередодні чергової річниці Чорнобильської катастрофи.

 

«Найперше, - говорить колишній учасник ліквідації наслідків техногенної катастрофи, - бажаю всім жителям України та Глобинської громади ніколи не зазнавати таких лих і бід, якою стала Чорнобильська трагедія. Всім - міцного здоров’я,  злагоди в родинах та у всій Україні, мирного неба та добробуту!»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень