A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 21.08.2019 14:52
Кількість переглядів: 711

Колісник Михайло Григорович, голова селянського фермерського господарства «Златопіль»

 

Уродженець Кіровоградщини. Закінчив Полтавський сільськогосподарський інститут та аспірантуру Всесоюзного інституту рослинництва ім. М.І.Вавілова в м.Ленінграді. Кандидат сільськогосподарських наук. Працював агрономом в рідному селі на Кіровоградщині та на цій же посаді в Устимівській дослідній станції рослинництва Інституту рослинництва ім. В.Я.Юр’єва Національної Академії аграрних наук України. З березня 1996 року – голова СФГ «Златопіль». Один з найбільших меценатів с. Устимівки. Його зусиллями та коштами - відбулося відновлення приміщення Устимівського будинку культури, в даний час - він активний  відроджувач популяції дерев та кущів на території Устимівського дендропарку, переймається збереженням природних куточків Устимівського краю.

 

З нагоди свят  Михайло Григорович звернувся до жителів громади з такими вітаннями: «Дорогі земляки! День Незалежності України та День громади особливі свята, які об’єднують всіх, хто любить Україну та свій рідний край, де він народився і виріс або ж куди переїхав та де поселився назавжди. Усі досягнення Глобинщини складаються з щоденної праці, знань, талантів її мешканців. У ці святкові дні кожен відчуває себе частиною великої родини. Тож ми маємо і надалі гуртуватися в любові до нашої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

 

Щиро і сердечно зичу всім і кожному жителю славної і квітучої Глобинської громади щастя, міцного здоров’я, добра, достатку, миру, єдності,  щедрої долі, сили і наснаги в усіх хороших справах!»

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень