A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

КП «Глобинське» вирішуватиме питання вивезення побутових відходів за допомогою нового сміттєвоза АТ-2121 на шасі МАЗ - 4371N2

Дата: 22.08.2019 08:55
Кількість переглядів: 698

Для потреб комунального підприємства Глобинської громади придбано ще один новий сміттєзбиральний автомобіль. Сміттєвоз із заднім завантаженням призначений для механізованого та ручного завантаження, транспортування та вивантаження твердих побутових відходів. Автомобіль обладнаний бункером для сміття об’ємом 9 куб. м.

Спецавтомобіль придбано за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ.

Нагадаємо, що у 2017 році було придбано подібний сміттєвоз ВЛІВ МІКРО на шасі МАЗ-4371N2, з метою підвищення якості надання комунальних послуг жителям громади. У 2018 році придбано 500 пластикових контейнера об’ємом 120 літрів для запровадження побудинкового збору твердих побутових відходів у садибній забудові міста Глобине і сіл громади.

Придбання нового сміттєвоза дозволить працівникам комунального підприємства налагодити організований збір побутових відходів в індивідуальні 120 л пластикові контейнери жителів центральної частини міста Глобине  та селах громади, а також приватної забудови.

Та на сьогодні, нажаль, залишається досить низька активність жителів з укладення договорів з КП «Глобинське» щодо вивезення побутових відходів, хоча тарифи за надання послуги не високі і складають 6 грн. 40 коп. за одну особу на місяць. А натомість досить часто спостерігаються випадки несанкціонованого викидання сміття у різних місцях населених пунктів та їх околиць, зовсім не призначених для цього.

Тож, шановні мешканці міста та сіл громади, давайте разом зробимо наше місто чистішим та охайнішим!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень