A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинська громада, як і ненька-Україна, святкує свій день народження

Дата: 24.08.2019 21:42
Кількість переглядів: 1963

Сьогодні у центрі міста лунає запальна музика, дитячий сміх, шумно і гамірно. Це Глобинська громада святкує 28-му річницю Дня Незалежності та 4-ту річницю дня створення громади.

Святкові заходи розпочались покладанням квітів до підніжжя пам’ятника Захисникам України, пам’ятника І.Я.Глоби та Т.Г.Шевченка на знак вшанування пам’яті всіх загиблих героїв, сміливих і мужніх борців, які в різні часи захищали свою правду і  свободу, і для всіх нас вибороли право жити у вільній незалежній країні. Слава Героям!

Багато позитиву та святкового настрою додав усім гостям свята вже традиційний дитячий велопарад. Гарно оформлені та прикрашені велосипеди учасників велопробігу, вишиванки та віночки, усмішки та завзяття, радість у цих маленьких оченятах створювала справжню атмосферу свята. Юних велосипедистів привітав Глобинський міський голова Станіслав Джусь та спонсори велопараду регіональний директор страхової копманії ТАС life Олена Тимченко, які вручили всім учасникам дипломи та солодкі подарунки.

Далі святкування перемістились на площу біля районного будинку культури, де дітлахів громади радо зустрічав театр «Мультяшки» та інші розваги. А дорослі в цей час могли відвідати низку культурно-мистецьких заходів та виставок, організованих місцевими підприємствами, підприємцями та працівниками закладів освіти.

Особливу увагу гості свята приділи конкурсу «Коса – дівоча краса». На участь у конкурсі зареєструвалось 20 красунь різного віку від 4 до 15 років. Всі вони продемонстрували неперевершену красу, ніжність та вишуканість свого довгого розкішного волосся. Спочатку кожна з конкурсанток розповіли суддям про себе, потім перейшли до вимірювання довжини коси кожної з учасниць. І поки там судді радились хто ж таки отримає перемогу у цьому конкурсі, красуні вражали і зачаровували глядачів своїми талантами. Хто співом, хто дикламуванням віршів, а хто запальними танцями. Хоча всі дівчатка заслуговували на перемогу, та все ж судді визначились з переможцями у відповідних вікових групах. Ними стали: Козак Євангеліна (6 років – 80 см), Фалько Анюта – 11 років -106 см, і Скорик Вікторія (15 років – 88 см). А нагороду Гран-прі здобула Довга Вікторія (13 років), довжина волосся якої 127 см.

А вже з 17 години розпочалась Ретро Вечірка. На здивування, чимало молодичок і чоловіків у повному розквіті сил зібралося на танцювальному майданчику аби відпочити, потанцювати, поспілкуватись та просто отримати задоволення від улюбленої музики, яка хвилює, надихає, зачаровує та навіює приємні спогади.

Паралельно з Ретро вечіркою молодь та всі любителі року мали змогу драйвувати, танцювати, слухати, співати разом з місцевими глобинськими рок-гуртами (керівник Борис Ринденко). А далі концерт гурту «GONTA» та перегляд фільму під відкритим небом…Розваги на будь-який смак та вподобання. Відпочивайте та насолоджуйтесь. Все це для вас!  

Виконавчий комітет Глобинської міської ради щиро дякує всім тим, хто долучився до проведення заходів, а саме: ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», Територіальний центр Глобинської РДА, працівникам відділу освіти Глобинської міської ради та шкіл громади, агропромисловій групі «Арніка», група компаній корпорації «Глобино», Глобинський цукровий завод та приватним підприємцям.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень