A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.09.2019 08:00
Кількість переглядів: 897

 24 вересня 2019 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь. Було розглянуто кілька питань із затвердженого порядку денного, після чого, в зв’язку з необхідністю дотримання процедури засідання та регламенту виконавчого комітету Глобинської міської ради, міський голова оголосив про  перенесення засідання на 25 вересня.

У ході засідання розглянуто низку важливих питань.

Начальник відділу культури міськвиконкому Олександр Шайнога ознайомив присутніх з результатами оздоровлення та відпочинку дітей Глобинської міської об'єднаної територіальної громади в 2019 році. Відмічено, що за участі бюджетних коштів, оздоровчими послугами забезпечено 154 дитини (на 21 більше ніж у 2018 році). Загальна кількість дітей охоплених відпочинковими та оздоровчими послугами за бюджетні кошти склала 694 особи (у 2018 році - 662), що склало 36,8 % від загальної кількості дітей шкільного віку Глобинської міської об’єднаної територіальної громади. (Докладніше дивіться додаток).

Далі доповідач проінформував про заходи до 76 річниці визволення міста Глобине у 2019 році. (додаток План заходів).

Про хід підготовки проєктів регуляторних актів Глобинської міської ради в 2019 році доповів начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь.

Наталія Пасько, головний спеціаліст відділу освіти проінформувала про підготовку освітніх закладів Глобинської міської ради до початку опалювального сезону 2019-2020 н.р. Для вчасного включення опалення по освітніх закладах проведено великий об’єм робіт. На даний час всі роботи виконано, крім ремонту системи опалення Глобинської філії №4, який знаходиться в стадії завершення.

Сергій Пономарьов, начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою виконкому міської ради доповів про стан підготовки житлово-комунального господарства та бюджетної сфери Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 року. (додаток Інформація )

Жваве обговорення серед учасників засідання викликав розгляд питання щодо виконання умов Договору №3/18 на право перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування. Сергій Пономарьов повідомив про недотримання умов Договору №3/18 та наявності 3-х актів про виявлені порушення, які допускає перевізник ФОП Удод В.В. під час перевезення пасажирів. Віталій Удод, який був присутній на засіданні, заперечував наявність порушень та  доводив, що перевезення здійснюються за умовами договору. В зв’язку з недостатньою кількістю голосів, рішення по даному питанню не було прийнято.

Потому на розгляд присутніх подано питання надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами для ФОП Молодчин П.М. Доповідач Сергій Пономарьов пояснив присутнім, що на території центральної частини міста, а саме в районі готелю «На висоті» планується будівництво об’єкту «Реконструкція центральної площі в м.Глобине». Міський голова повідомив членів виконкому про те, що на сайт міської ради від жителя міста надійшла електронна петиція «Про заборону встановлення будь-яких рекламних засобів по вулиці Центральній в районі готелю «На висоті» в м. Глобине та створення в цій частині міста комфортної зони відпочинку – площі Молодіжна». В даний час триває збір голосів на підтримку петиції. Член виконкому Станіслав Живолуп запропонував надати дозвіл на розміщення рекламного засобу по вул.Центральна в районі готелю «На висоті» у м.Глобине на короткий термін. В ході обговорення до проекту рішення було внесено доповнення та винесено на голосування. Рішення було прийнято зі змінами.

До проекту рішення про продовження терміну дії дозволу, виданого на розміщення зовнішньої реклами в м.Глобине для ФОП Цмокаленко Н.В. також було внесено зміни, в частині зменшення терміну дії дозволу по причині  її розміщення також в центральній частині міста. в районі готелю «На висоті».

Члени виконкому розглянули та затвердили рішення комісії з питань захисту прав дитини, про яке доповіла Валентина Завезіон, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету. Серед них питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав гр.Щербини М.М.

Керуюча справами виконавчого комітету Наталія Четверікова ознайомила присутніх із Порядком оформлення та реєстрації будинкових книг, який був затверджений членами виконавчого комітету.

З 01.11.2019 року будинкові книги  будуть  оформлятись та реєструватись відділом «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Глобинської міської ради з пред’явленням необхідних для  цього документів.

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд членів виконавчого комітету заяви громадян про зміну поштової адреси об’єктам нерухомості та затвердження проектів будівництва.

Людмила Норенко, начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради подала на затвердження протокол комісії по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської міської територіальної  громади

На засіданні розглянуті питання про надання дозволу на відвідування малолітніми дітьми Глобинських ДНЗ, зміни в соціальному квартирному обліку та взяття на квартирний облік за зверненнями громадян міської територіальної громади, надання дозволу на розміщення цирку-шапіто та пересувних атракціонів, видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, затвердження розпоряджень міського голови та інші.

Фото без описуФото без опису 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень