A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Турбота про захисників - один із пріоритетів соціальної політики міської ради

Дата: 11.10.2019 13:32
Кількість переглядів: 1033

Створення належних умов для життєзабезпечення військовослужбовців, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції, операції Об'єднаних сил та членів їх сімей, а також членів сімей зниклих безвісті учасників антитерористичної операції, операції Об'єднаних сил, забезпечення їх соціальних прав, формування шанобливого ставлення до них є одним з пріоритетів соціальної політики Глобинської міської ради.

За рахунок міського бюджету надається компенсація перевізникам на витрати пов’язані з перевезенням інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників війни, членів сімей загиблих на міських, приміських маршрутах.

Щоквартально проводиться виплата адресної додаткової пільги за житлово-комунальні послуги, членам трьох сімей загиблих та одній сім’ї зниклого  безвісти  учасників антитерористичної операції та одного воїна-інтернаціоналіста. У 2019 році на проведення цих виплат  виділено 40 тис. грн., на даний час проведено виплат таких коштів  на загальну суму 33 631,46 грн.

Для демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції, операції Об'єднаних сил та членів їх сімей, а також членів сімей зниклих безвісті учасників антитерористичної операції, операції Об'єднаних сил проводиться придбання путівок на відпочинок (з наданням оздоровчих послуг), у санаторно-курортних закладах області, терміном 12 календарних дні. Для придбання путівок на відпочинок у 2019 році виділено 92 136 грн.

У 2019 році придбано 10 путівок на відпочинок (з наданням оздоровчих послуг) демобілізованим військовослужбовцям, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції та членам їх сімей, на загальну суму 85452 грн. в Філії ПАТ ЛОЗ «Миргородкурорт» СКК «Миргород».

З міського бюджету проводиться відшкодування за надання пільг з послуг зв’язку (абонентної плати за користування квартирним телефоном) інвалідам війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, членам сімей загиблих (померлих) відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», ветеранам військової служби та органів внутрішніх справ, вдовам ветеранів військової служби, органів внутрішніх справ.

Напередодні Дня захисника України начальник відділу соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради Людмила Норенко відвідала матерів загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців та вручила їм квіти і подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень