A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання Глобинського міського голови до Дня захисника України

Дата: 11.10.2019 13:45
Кількість переглядів: 966

ШФото без описуановні глобинці, захисники незалежної України! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисника України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

У цей день я дякую усім, хто причетний до захисту Вітчизни, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю  від агресора на сході України. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

У цей день низько схилімо голови згадаючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. Для нас нинішніх важливо, щоб пам’ять лишалася живою, аби не розгубити усвідомлення ціни, яку сплачено за власну незалежність.

Шановні захисники Вітчизни! Дякую вам за відданість Україні та її народу! Нехай на священній українській землі завжди  панує мир, радість і достаток. А всім вам нехай Господь дає довгих років життя, невичерпної сили духу, нехай ваші рідні вас підтримують та надихають на нові звершення в ім’я вільної та незалежної України!

Слава героям! Слава Україні!

 

Глобинський міський голова                         Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень