A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

УВАГА! Стартує шкільний громадський бюджет (ШГБ) Полтавської області 2019

Дата: 29.10.2019 11:57
Кількість переглядів: 4248

Завершився процес голосування за Бюджет участі Полтавської  області 2019. Всі, хто долучився стали переможцями, бо включилися в новий прогресивний шлях розвитку нашого краю, хтось перечитав проєкти і щиро порадів за креативність ідей, хтось дискутував, відстоюючи своє бачення, хтось активно поспілкувався з колишніми однокласниками, знайомими, друзями зі студентських лав, переконуючи проголосувати за омріяний майданчик, чи родинну алею, чи літню сцену, чи фестивальне дійство, хтось зателефонував давнім друзям і погомонів про все, а причиною цьому стало саме голосування, а хтось вже окреслив і уявив свій проєкт. Щиро вдячна всім, хто голосував, пройнявся і вболівав, а головне вже готовий включатися саме в такий демократичний процес бюджетотворення, де Вагомий Голос Кожного. Сердечна вдячність всім, хто підтримав наш проєкт: "Відкрита сцена в селі Яроші". Завдяки спільним зусиллям - ми серед переможців    Бюджету участі Полтавської області 2019. Накопичуємо сили для голосування за шкільний громадський Бюджет!

Відповідно до Положення про супровід та реалізацію проєктів шкільного громадського бюджету Полтавської області: "шкільний громадський бюджет Полтавської області – це процес взаємодії органів місцевого самоврядування з молоддю, спрямований на залучення учнів системи закладів загальної середньої освіти Полтавської області віком від 14 до 18 років до участі в бюджетному процесі шляхом подання ними проєктів та проведення відкритого громадського голосування за такі проєкти з подальшим фінансуванням для їхньої реалізації". Кожен учень системи закладів загальної середньої освіти віком від 14 років до 18 років мав можливість  написати проєкт, який  спрямований на покращення умов навчально-виховного процесу в школі, ліцеї, чи коледжі заповнити аплікаційну форму та подати з 20 вересня по 20 жовтня 2019 року в електронній формі у відділ інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради.  Голосування за проєкти  лише в електронному вигляді стартує  на офіційному веб-сайті Полтавської обласної ради з 9-00 годин  30 жовтня і триватиме  до 17-00 годин 14 листопада 2019 року.

 Шкільний  громадський бюджет  - це  унікальна можливість для наших школярів докласти свої інтелектуальні зусилля, творчі здібності для  позитивних змін в стінах своєї альма-матер. Цікаві ідеї, захоплюючі віртуальні подорожі у світ нового і небуденного очікувала кожного автора, чи колектив творчих особистостей, які працювали над проєктами.

Нині на онлайн платформі Полтавської обласної ради у переліку проєктів для голосування шкільного громадського бюджету  Полтавської області  внесені проєкти учнів навчальних закладів Глобинської ОТГ під номерами 22, 79, 97:

22. «Green class is under open sky» (зелений клас просто неба), Глобинський район, м. Глобине  Глобинська ЗОШ І-ІІІ ст. №5;

79. Інтерактивна школа – школа майбутнього, с. Пироги, Глобинський район ( Пирогівська ЗОШ I- III ступенів);

 97. «Зелений клас», м. Глобине (Глобинська гімназія № 1 ім. В. Є. Курченка )

Сподіваємося на високу активність жителів громади  в голосуванні за проєкти НАШИХ ДІТЕЙ!

 

Староста Пирогівського старостинського округу

Тамара Кір'ян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень