A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

МАНДРІВКА У СВІТ «СОЛОДКИХ» ПРОФЕСІЙ

Дата: 30.10.2019 16:02
Кількість переглядів: 581

Як відомо, цукор є невід’ємною складовою більшості улюблених ласощів дітей та дорослих. І нещодавно учні Пустовійтівської ЗОШ мали змогу поринути у цікавий світ цукроваріння завдяки екскурсії на ТОВ «Цукорагропром», організованій фахівцями Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості.

З неймовірним захопленням діти спостерігали за технологічними процесами виготовлення цукру: прийманням, миттям та подрібненням буряків; отриманням, очищенням та згущенням дифузійного соку; варкою, кристалізацією та центрифугуванням утфелю; вибілюванням, сушінням, пакуванням та зберіганням цукру.

Цікава екскурсія, яку провела для учнів завідувач лабораторії цього потужного підприємства Світлана Крутипорох, спонукала майбутніх випускників більш серйозно замислитись про вибір майбутньої професії. Адже діти мали змогу спостерігати за роботою кваліфікованих працівників безпосередньо на їхніх робочих місцях. Школярі з зацікавленням спостерігали за злагодженою працею буртоукладачів, транспортувальників, фільтрувальників, машиністів котлів, машиністів завантажувальних механізмів, машиністів парових турбін, апаратників дифузії, апаратників варіння утфелю, апаратників випаровування, апаратників центрифугування, лаборантами, вантажниками, слюсарями та багатьма іншими досвідченими фахівцями своєї справи.

Юнаки та дівчата висловили вдячність керівництву ТОВ «Цукорагропром» за цікаву екскурсію та можливість поринути у цікавий світ робітничих професій.

Більше цікавої і корисної інформації ви зможете знайти за посиланням https://www.facebook.com/GlobinoCZ/ і  https://pol.dcz.gov.ua/

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень