A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустрічі в бібліотеці

Дата: 12.11.2019 13:04
Кількість переглядів: 417

За вікном глибока осінь — ну вже дууууже примхлива пора. Її настрій передбачити неможливо: сьогодні вона тепла й лагідна, а завтра - з вітром та дощем. А ще осінь по різному впливає на кожного з нас. Для одних ця пора року є найкращою, а для когось її прихід означає кінець гарної погоди і хорошого настрою. Разом з тим, осінь чи не найвдаліший час сформувати в собі нові звички – наприклад, познайомитися з місцевим бібліотекарем та почати читати сучасну літературу (якої вже чимало придбано для бібліотек громади).

Нещодавно відбулися «Осінні зустрічі в бібліотеці», які організувала для дітей Катерина Костенко. Того дня поважними відвідувачами міської бібліотеки по вул. Гагаріна,3 були першокласники-вихованці Тетяни Андріївни Коваленко з Глобинська  ЗОШ І-ІІ ст.№ 3. Бібліотекар розповіла про роль книги в житті людини, про  правила користування бібліотекою та режим роботи. Катерина Миколаївна наголосила, що книги люблять мандрувати та знайомитися з новими читачами. А діти охоче переглядали яскраві книжки та журнали, які можна було взяти для  читання вдома, розгадували загадки про явища природи, рослинний та тваринний світ. Саме для юних відвідувачів організували виставку літератури «Нам без книги ніяк не можна».

Шановні дорослі! Розпитуйте про заходи, які відбуваються в бібліотечних закладах та відвідуйте їх разом з дітьми чи онуками. Переконайтесь, що ваша дитина має можливість розвиватися та цікаво проводити свій час.
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень