A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустріч у День української писемності і мови

Дата: 12.11.2019 16:26
Кількість переглядів: 509

9 листопада Україна відзначала День української писемності і мови. З цієї нагоди у міській бібліотеці (вул.Гагаріна,3) організували «Поетичні посиденьки», на які запросили місцевих літераторів - членів громадсько-мистецької організації «Квітка натхнення»: Полівко Н., Білоус Л., Ярошенко В., Піддубну М., Починок Т., Главан Г., Циган Г., Ковтун М.. Відвідувачі бібліотеки з радістю спілкувалися з авторами, слухали їх власні поезії про мову та твори українських письменників. Барвиста українська мова звучала у піснях, які виконали М.Ковтун, Т.Починок та З.Назаренко.

На зустрічі відбулася презентація творів української письменниці Оксани Кузів, які  потрапили до списку 80 найкращих книжок України за останнє десятиліття за рейтингом «Україна читає дітям», а бувальщини Оксани Кузів співзвучні з новелами Василя Стефаника.       

Організатори «Поетичних посиденьок» - завідуючі міською бібліотекою Погода Р.М. та міським будинком культури Логвин Л.В. - подякували поетам за їх творчість, побажали натхнення та вдячних читачів.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень