Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звернення депутатів Глобинської міської ради щодо встановлення обмежень на прийом сільськогосподарської продукції, що доставляється на потужності підприємств вантажним автотранспортом фактичною масою 40 т і більше

Дата: 13.11.2019 18:07
Кількість переглядів: 1565

Фото без описуНа виконная рішення 54 сесії Глобинської міської ради першого скликання від 12 листопада 2019 року №1634  публікуємо текст звернення депутатів Глобинської міської ради до до генерального директора ТОВ СП «Нібулон» О. Вадатурського, генерального директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» -  В.Іванчика, голови ради директорів компанії «Кернел» – А. Веревського, засновника ПП «Трейдинг Україна» - О.Захарова.

 

ЗВЕРНЕННЯ

Депутатів Глобинської міської ради до генерального директора ТОВ СП «Нібулон» - Вадатурського О. О., генерального директора Агропромхолдингу «Астарта-Київ» - Іванчика В.П., голови ради директорів компанії «Кернел» – Веревського А.М., засновника ПП «Трейдинг Україна» - Захарова О.О.

 

Шановні панове підприємці, власники підприємств з переробки і заготівлі сільськогосподарської продукції рослинництва. Ваші виробничі потужності розташовані в місті  Глобине, де для нормального ведення бізнесу є всі умови, залізна дорога, розвинена дорожня інфраструктура і трудові ресурси. Депутатський корпус Глобинської міської ради підтримує розвиток ділової і бізнес активності, але на взаємовигідних і партнерських умовах. Ми маємо в  межах правового поля спільно забезпечувати розвиток нашої громади, міська рада шляхом прийняття і реалізації планів соціально-економічного розвитку ОТГ, а підприємства – шляхом сплати податків для формування бюджету громади на вказані цілі. Пріоритетним напрямком роботи Глобинської ОТГ в 2019 році стояло питання підтримки і розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури в громаді.  

В цьому році ми проводили роботу  не тільки з поточних і капітальних ремонтів комунальних доріг, а і розпочали встановлення причин руйнування доріг. Як з’ясувалось, значною мірою, причиною виникнення ямковості на дорогах є експлуатація перевізниками вантажного транспорту, особливо з надлишковою фактичною масою 40 т, що заборонено «Правилами дорожнього руху» - затверджені постановою кабінету міністрів України від 10.10.2001 р №1306.

Проведення габаритно-вагового контролю руху вантажного транспорту управлінням Укртрансбезпеки в Полтавській області  необхідних результатів не принесло, так як для ефективної роботи необхідне будівництво спеціальних майданчиків для розміщення пересувних пунктів габаритно-вагового контролю – і ми плануємо це виконувати.

Враховуючи те, що переважна більшість вантажного транспорту забезпечує доставку сировини саме на Ваші потужності розташовані в м. Глобине, прохаємо долучитись до заходів з попередження руйнування доріг на територіі Глобинської ОТГ шляхом встановлення обмежувальних заходів на прийомку продукціі з вантажівок з перегрузом, загальна фактична маса яких перевищує 40 т. Переконані, що лише спільними зусиллями ми зможемо виправити існуючу ситуацію і зберегти дорожньо-транспортну інфраструктуру нашої громади.      

 

Звернення прийнято рішенням  54 (позачерговій) сесії

Глобинської міської ради першого скликання

від 12 листопада 2019 року №1634

                                                                                          

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень