A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Захоплююча екскурсія у світ професій «зі смаком»

Дата: 25.11.2019 21:22
Кількість переглядів: 625

15 листопада учні Глобинськоїзагальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 мали можливість в реальних умовах ознайомитися з професіями, що створюють смаколики. Адже фахівці Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості організували для них неймовірно цікаву та пізнавальну екскурсію на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат».

Діти на власні очі побачили майже всі етапи виготовлення різноманітної м'ясної продукції, а головний технолог підприємства Лариса Нос ознайомила їх з дотриманням стандартів виготовлення сировини і готової продукції та всіма етапами контролю на виробництві.

Учнів вразило величезне різноманіття обладнання на якому виготовляється більше 180-ти найменувань продукції. Школярі навіть не здогадувалися, яка кількість людей найрізноманітніших професій задіяна у створенні м'ясних ласощів, тому не могли не скористатись нагодою, щоб поспілкуватись з професіоналами своєї справи: формувальниками ковбасних виробів, апаратниками термічного оброблення, готувачами фаршу, холодильщиками, слюсарями-ремонтниками,  лаборантами, електромонтерами, налагоджувальниками устаткування, водіями та багатьма іншими досвідченими працівниками цього потужного підприємства. 

Захоплююча екскурсія у світ професій «зі смаком» вплинула на професійне самовизначення майбутніх випускників, адже вони переконалися, що ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» знаходиться у постійному розвитку виробництва, вдосконалює технології, підвищує професійний рівень фахівців, має актуальні вакансії та готовий навчати на робочому місці.

І діти і фахівці філії висловили щиру вдячність керівництву та працівникам підприємства за цікаву та змістовну екскурсію.

Більше цікавої і корисної інформації ви зможете знайти за посиланням   https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/GlobinoCZ/ 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень