A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Праця на землі – це покликання

Дата: 25.11.2019 21:26
Кількість переглядів: 1021

І це власним прикладом довів майбутнім випускникам школи керівник ФГ "АГРОСВІТ-СВ" Валерій Ведмідь. Саме 20 листопада до цього родинного господарства, яке спеціалізується на вирощуванні зернових культур та фруктових дерев, на професіографічну екскурсію, організовану фахівцями Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості, завітали учні Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3.

Валерій Геннадійович розповів своїм юним гостям про сьогодення господарства, поділився планами на майбутнє, показав автотракторний парк господарства та сховище, де зберігаються яблука, вирощені у власному саду. Агроном Денис Ведмідь пояснив, який шлях проходять сільськогосподарські продукти  перш ніж потрапити до нашого столу.

«Родзинкою» екскурсії став її гостинний  формат і тепла родинна атмосфера. Адже не обійшлося без давніх українських традицій: школярі завітали до господарів з духмяним короваєм, а ті, в свою чергу, пригостили гостей соком власного виробництва.

А головне, юнаки та дівчата переконалися, що сільське господарство є однією з головних і найперспективніших галузей економіки країни, а праця аграріїв завжди в ціні і пошані. Любов до землі, до праці та робота в команді – ось запорука  успішного аграрного бізнесу.

Більше цікавої і корисної інформації ви зможете знайти за посиланням https://pol.dcz.gov.ua/ та www.facebook.com/GlobinoCZ/

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень