A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконкому

Дата: 27.11.2019 16:17
Кількість переглядів: 802

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради, порядок денний якого був доволі насиченим.

Володимир Бондарь доповів із блоку питань, що стосувалися використання в 2019 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, підготовки регуляторних актів, а також Плану дій сталого енергетичного розвитку і клімату Глобинської об’єднаної територіальної громади до 2030 року.

Про виплату матеріальної винагороди обдарованим дітям, молоді, творчим колективам та їх наставникам інформував начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету міської Олександр Шайнога. Зважаючи на важливість стимулювання та мотивації дітей,  учнівської молоді громади та їх наставників до досягнення високих результатів у науковій сфері, творчості та спорті, питання винагород обдарованим дітям доволі ґрунтовно вивчала відповідна комісія, створена у виконавчому комітеті міської ради.

Начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов доповів про стан утримання вулиць і доріг населених пунктів Глобинської міської ради; про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для всіх категорій споживачів, що надаються КП «Глобинське.

Про проведення перевірки стану перевезення громадян пільгових категорій на міських (приміських) автобусних маршрутах; про затвердження Плану заходів щодо соціального захисту бездомних осіб в осінньо-зимовий період 2019-2020 років; про надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади інформувала начальник відділу соціального забезпечення Людмила Норенко.

У ході засідання розглянуто низку інших питань. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень