A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 02.12.2019 09:56
Кількість переглядів: 2758

Шановні жителі м. Глобине та Глобинської громади! До Глобинської міської ради надійшла інформація про те, що одним із перевізників, що здійснює пасажирське перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування по місту Глобине, самочинно та протиправно збільшено тариф на перевезення пасажирів.        

Повідомляємо, що рішенням виконавчого комітету Глобинської міської ради від 19 жовтня 2016 року №232 «Про коригування розмірів тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Глобине» з 1 листопада 2016 року встановлено тарифи на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1, №2, №4, №5, які працюють у звичайному режимі руху, для суб’єктів господарювання, що надають  послуги з перевезень незалежно від форми власності: в автобусі – 4 грн. 50 коп. за одну поїздку та 4. грн. 50 коп. за перевезення вантажу (одне місце).

Тому будь-яке самочинне встановлення перевізниками іншого розміру тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1, №2, №4, №5 в сторону його збільшення є самочинним та протиправним. Якщо Вам відомі такі факти прохаємо повідомляти в Глобинську міську раду письмово на адресу: 39000, Полтавська область, м. Глобине, вул. Центральна, 285, або ж відповідним повідомленням на  електронну адресу: globino.mr@globyne-rada.gov.ua.

 

Виконавчий комітет Глобинської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень