A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Знову пожежа

Дата: 09.12.2019 14:13
Кількість переглядів: 628

Фото без описуВчора, 8 грудня 2019 року сталася пожежа в с. Петрашівка Глобинського району. Горів житловий будинок. Вогнем знищено шиферну покрівлю та перекриття на площі 35 м. кв., речі бувші у вжитку. На місці пожежі виявлено тіло громадянина Ж., 1959 р.н., яке направлено до відділення БСМЕ Глобинської ЦРЛ, для встановлення причини загибелі.

Причина пожежі встановлюється. Пожежа ліквідована одним відділенням 6 ДПРП.

Переглядаючи статистику за 2019 рік нагадаємо:

7 листопада 2019 року ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку на вул. Гагаріна м. Глобине. Травмованих та загиблих немає. Вогнем знищено веранду житлового будинку та домашнє майно, закопчено стіни на площі 20 кв.м. Врятовано даний житловий будинок від знищення полум’ям. До гасіння залучалися 3 чоловіки особового складу 6-го Державного пожежно-рятувального посту та 1 одиниця техніки.

24 вересня 2019 року в житловому будинку на вул. Кожедуба в м. Глобине особовим складу 6-го Державного пожежно-рятувального посту ліквідовано пожежу. Вогнем знищено телевізор, два пластикових вікна, пошкоджено домашнє майно. Врятовано житловий будинок від повного знищення полум’ям. Травмованих та загиблих немає.

15 вересня 2019 року рятувальниками ліквідовано пожежу в приватній господарчій будівлі у с. Шевченки Глобинського району. Вогнем знищено 15 кв. м покрівлі.  Врятовано поряд розташований житловий будинок та господарчу будівлю від знищення полум’ям. Травмованих та загиблих внаслідок події немає.

09 серпня 2019 року у м. Глобине  на вул. Чкалова рятувальниками 6-го Державного пожежно-рятувального посту ліквідовано пожежу в приватному домоволодінні.  Вогнем знищено будівлю літньої кухні та майно в ній. Врятовано поряд розташований житловий будинок. Травмованих та загиблих внаслідок події немає.

14 липня 2019 року рятувальники ліквідували пожежу в приватній господарчій будівлі на вул. Мелодійній у м. Глобине. Вогнем знищено дерев’яну господарчу будівлю площею 10 кв. м. Врятовано 2 поруч розташовані господарчі будівлі від знищення полум’ям. Травмованих та загиблих немає.

1 липня 2019 року вогнеборцями  6-го Державного пожежно-рятувального посту ліквідовано  пожежу на території приватного господарства у пров. Принасипний в м. Глобине. Рятувальники не допустили поширення полум’я на поруч розташований житловий будинок.Травмованих та загиблих немає.

22 квітня 2019 року рятувальниками ліквідовано пожежу   в приватній господарчій будівлі на вул. Короленка в м. Глобине. Вогнем знищено шиферну покрівлю господарчої будівлі на площі 20 м.кв, пошкоджено дерев’яне перекриття. Врятовано дану будівлю від знищення полум’ям. Травмованих та загиблих немає.

З огляду на такі  події, хочеться ще раз нагадати Правила пожежної безпеки у побуті.

Щоб зберегти своє життя та життя близьких вам людей, дотримуйтесь наступних рекомендацій:

  • тримайте запальнички та сірники у недосяжних для дітей місцях;
  • виходячи з приміщення не залишайте увімкнені побутові електроприлади та не доручайте нагляд за ними дітям;
  • стежте за станом та справністю електромереж;
  • уникайте перевантаження електричних мереж, не вмикайте в одну розетку декілька приладів одночасно;
  • не використовуйте для обігріву приміщень несертифіковані та саморобні нагрівальні прилади;
  • встановлюйте нагрівальні прилади тільки на негорючі підставки (відстань від нагрівальних приладів до горючих матеріалів має становити не менше 0,25 м);
  • дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках;
  • перевіряйте справність печі перед експлуатацією, не розводьте вогонь у печах із тріщинами, забитими димарями;
  • не розпалюйте піч легкозаймистими рідинами;
  • не топіть піч з відкритими дверцятами;
  • не сушіть одяг на печі або над газовою плитою;
  • не залишайте розпалену піч без нагляду та не доручайте нагляд за нею дітям;
  • не паліть у ліжку, адже пожежі, викликані непогашеною цигаркою, є одними з найбільш розповсюджених.

 

Пам’ятайте!

Виконання цих простих, але вкрай необхідних правил допоможе зберегти ваше житло, майно та, найголовніше, життя!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень