A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Служити народу України – справа честі та обов’язку

Дата: 12.12.2019 09:40
Кількість переглядів: 679

У День Збройних сил України в міській бібліотеці (по вул.Гагаріна,3) вшановували українських військовослужбовців. Завідуюча бібліотекою Раїса Погода та бібліотекар Катерина Костенко організували для дітей зустріч з учасниками бойових дій на Сході України Юрієм Ходосоком та Вячеславом Дудником.

Під час спілкування у дітей виникало багато запитань, на які вони відразу отримували вичерпні відповіді. Всі мали змогу оглянути одяг і амуніцію військовослужбовців, ознайомились з деякими видами озброєння. Хлопці із задоволенням приміряли військове спорядження, а дівчата цікавилися засоби індивідуального захисту військовослужбовців. Завідуюча будинком культури Людмила Логвин організувала для дітей розваги: майбутні захисники змагалися в спритності, силі, кмітливості. Музичний супровід заходу забезпечили Марія Ковтун, Зоя та Настя Назаренки. До свята також підготували книжкову виставку “Покликання – Вітчизну берегти”

На добру згадку про зустріч Юрію Сергійовичу та Вячеславу Ататолійовичу подарували квіти та книги Є.Положія «Іловайськ».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень