A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новорічні вітання від Святого Миколая

Дата: 19.12.2019 17:10
Кількість переглядів: 1186

Фото без описуЗустрічі під новорічною ялинкою підносять над буденністю та розмальовують життя неповторними хвилинами щастя та надією на позитивні зміни. А з особливим трепетом таких зустрічей чекають дітки, адже їхні маленькі серця сповненні добра і віри в казку. Для нас же, дорослих, головне навчити ДИТИНУ радіти життю, зміцнити її здоров'я, навчити щодня відкривати щось нове, відкрити душу, серце і очі дитини. Тож із солодкими подарунками та з побажаннями щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят до дошкільних закладів Глобинської громади завітав Святий Миколай, аби нагородити малечу за слухняність, старанність і працьовитість.  Дошкільнята як завжди зустрічали його запальними і ніжними танцями, веселими піснями та віршами. Особливу атмосферу новорічного дива створювали новорічні композиції та святково прикрашені зали.

Разом з Святим Миколаєм дітвору вітав зі святом міський голова Станіслав Джусь. Він бажав дітям, щоб вони були здорові, слухняні, побільше посмішок та радості, щоб в їхніх домівках завжди лунав сміх, щоб кожного року вони отримували подаруночки від Святого Миколая та збувалися всі їхні бажання.

У кожному з дошкільних закладів, де побував Святий Миколай, вирували позитивні емоції та гарний настрій. Веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові створювали магічне і водночас сповнене щастям, дитяче диво. І нехай сьогодні кожна дитина принесе це диво у свій дім, і разом з батьками насолоджується новорічною казкою!

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень