A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сузір’я» святкує своє п’ятиріччя

Дата: 24.12.2019 06:13
Кількість переглядів: 1014

«Танцюють діти, а Земля радіє…» - під такою назвою днями в районному будинку культури відбувся звітний концерт  зразкового аматорського хореографічного колективу «Сузір’я». Наставник та художній керівник колективу - Сергій Рибальченко.

 

Талановитих дітей-учасників хореографічного колективу «Сузір’я», ініціативних та небайдужих батьків та енергійного художнього керівника привітати з п’ятиріччям прийшли і Глобинський міський голова Станіслав Джусь, начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконкому Глобинської міської ради Олександра Шайнога, заслужений працівник культури України, викладач хореографічних дисциплін Гадяцького училища культури Григорій Острівний. Почесні гості бажали колективу поповнити свій арсенал перемог новими здобутками і звершеннями, високих злетів та успіху на творчому шляху та вручили керівнику «Сузір’я» нагороди та пам'ятні подарунки.

 

В програмі концерту були представлені хореографічні номери за участю ювілярів, гостей з Гадяцького коледжу культури та мистецтв ім. І.П.Котляревського народного ансамблю народного танцю «Джерело» та колективу сучасного танцю «Еклейм». Своїми мелодійними голосами та чудовим виконанням пісень радували отець Володимир - настоятель Свято-Благовіщенського храму Української православної церкви Київського патріархату, Арсен Кондуфор, Дарина Шутька, Валерій Дубина. Також глядачі могли насолоджуватися віртуозним виконнанням мелодій, яке подарували тріо трубачів у складі Дмитра Власенка, Бориса Мушія та Євгена Мацюка.

 

Концерт подарував присутнім в залі  не тільки зустріч із талановитими артистами та вокалістами, а й впевненість у тому, що культура нашої громади процвітає, а духовність і мистецтво єднають представників різних поколінь.

 

Тож нехай невечерпним буде джерело натхнення для юних талантів Глобинщини!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень