A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щедрівки та колядки у колі друзів

Дата: 26.12.2019 18:15
Кількість переглядів: 1112

24 грудня на центральній площі міста Глобине знову лунали новорічні вітання, пісні, щедрівки та колядки, створюючи новорічний настрій усім глобинцям.

Юні артисти з Глобинської школи мистецтв своїми яскравими костюмами, драйвовими виступами, театралізованими сценками та щирими словами вітань дарували присутнім радісний настрій та чимало позитивних емоцій.

Радо вітали глобинців із прийдешніми новорічними святами і гурт «Криниченька» Територіального центру Глобинської РДА, який налічує 13 учасників (існує близько 10 років) та ретро-клуб «Ідилія» (створений у 2017 році), налічує 9 учасників. Обидва гурти є постійними активними учасникими всіх районних культурно-масових заходів. Тож і в ці передноворічні дні, артисти-аматори своєю харизматичністю та індивідуальністю радували глобинців.

А тим часом у районному будинку культури відбувалася справжня новорічна казка для дошкільнят та школярів громади. Театр «Мультяшки» створив справжнє  новорічне феєричне шоу. Діти могли не лише побачити оригінальну постановку, але й стати безпосередніми учасниками казки. Вони грали в ігри, танцювали, співали, сміялися, подорожували та розважалися разом з улюбленими казковими героями, Дідом Морозом та Снігуркою. Дзвінкий дитячий сміх та їх гучні плескання в маленькі долоньки наповнювали зал.

Нагадуємо, що заходи до святкування новорічних свят продовжуються. Приходьте з друзями на центральну площу міста та заряджайтесь позитивом:

  • 28 грудня (11.30) «Новий рік іде з добром»
  • 1 січня (02.00) Новорічна дискотека
  • 4 січня (12.00) «Колядницька торба»
  • 14 січня (12.00) «Новорічний настрій»

 

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень