A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Понад 100 осіб Глобинської громади отримали грошові винагороди за особисті досягнення

Дата: 28.12.2019 17:52
Кількість переглядів: 1240

Обдаровані діти і молодь, а таких у громаді чимало, – це гордість Глобинської землі, адже вони своїм розумом, талантами, знаннями, майстерністю прославляють рідний край не тільки в Україні, а й далеко за її межами.  А основним підгрунтям таких досягнень є самовіддана наполеглива праця, в першу чергу,  їх самих та їхніх наставників, вчителів, тренерів, художніх керівників та викладачів, а ще підтримка батьків та місцевої влади. І коли все це поєднується тісною співпрацею, розумінням та взаємодопомогою, то підкорюються найвищі вершини.

Тож, з метою підтримки таких дітей та молоді, стимулювання та заоохочення  їх до занять творчістю, спортом та розвитку освітніх здібностей і навиків щорічно в кінці бюджетного року відповідно до міської Програми підтримки обдарованих дітей, молоді Глобинської міської територіальної громади на 2016-2020 роки проводитися виплата матеріальної винагороди всім, хто здобув перемоги та тим, хто сприяв досягненню дітьми та молоддю громади  визначних успіхів: їх наставникам, тренерам, педагогам, художнім керівникам та викладачам.

Цей рік не був виключенням, і понад 100 осіб, серед яких творчі колективи, переможці олімпіад, спортивних змагань, здібних учнів, які досягли значних успіхів  та сприяли зростанню іміджу громади отримали свої нагороди. Кожен талант та наполеглива праця були відзначені.

Але відомо, що найкраще запам’ятовуються емоції та враження. Саме тому 25 грудня 2019 року 37 талановитих учнів Глобинської громади разом зі своїми наставниками відвідали столицю країни – місто Київ. А саме: фабрику ялинкових прикрас, на якій учні мали можливість виготовити новорічну іграшку власними руками; ботанічни й сад та столичну ялинку.

Цікава та корисна екскурсія – це чудовий спосіб поєднувати інтелектуальний розвиток та цікавий відпочинок. Адже корисні знання в поєднанні з приємними спогадами надовго залишаються у пам’яті.

Тож, напередодні новорічних свят, побажаємо нашим талановитим, харизматичним, розумним, активним «переможцям» та їх наставникам нових здобутків, нових звершень, втілення найсміливіших задумів, в ім’я свого рідного краю, своєї Батьківщини, своєї України!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень