A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Демократизація освіти – один з пріоритетних напрямків розвитку освітньої галузі Глобинської громади

Дата: 08.01.2020 16:03
Кількість переглядів: 690

8 січня 2020 року до Пирогівської загальноосвітньої школи I-III ст. завітали Глобинський міський голова Станіслав Джусь разом з Самодриним Анатолієм, доктором педагогічних наук, професором кафедри педагогіки і психології Міжнародного гуманітарно-педагогічного інституту «Бейт-Хана» (м. Дніпро).

Під час візиту гості разом з педагогами школи говорили про необхідність, важливість та актуальність впровадження демократичної системи шкільної освіти, в якій школа позиціонується як освітній осередок розвитку громади, адже саме в школі виховується особистість-громадянин, здатний до критичного мислення, особистість-патріот з активною позицією, особистість-інноватор, здатний змінювати навколишній світ. Очільник громади наголосив, що такі демократичні процеси вже широко впроваджуються в освітніх закладах Глобинської громади, а саме на базі Глобинської опорної школи №5 та її філій.

Разом з тим гості вручили подяки Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України та від імені адміністрації і колективів науковців Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України директору Пирогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Володимиру Лисенку за співпрацю та сприяння удосконаленню освітніх механізмів формування особистісного потенціалу громадянина України, демократичному розвитку територіальних громад у Глобинському районі Полтавської області та становленню громадянського суспільства в Україні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень