Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам’ятаємо…

Дата: 10.01.2020 14:04
Кількість переглядів: 645

10 січня 2016 року, захищаючи Україну, в зоні проведення антитерористичної операції, в результаті осколкового поранення голови, відкритої черепно-мозкової травми загинув  наш земляк, уродженць с.Опришки Глобинського району Полтавської області, солдат Аврамчук Віктор Вікторович.

Тож сьогодні, 10 січня 2020 року, у Залі пам’яті захисників України, що на території Міністерства оборони України, відбувся щоденний церемоніал вшанування військовослужбовців, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської збройної агресії на Сході нашої держави. Такий ритуал щоденного вшанування пам'яті кожного загиблого військовослужбовця проводиться з 14 жовтня 2018 року на території військового містечка №64 м.Київ.

Цього дня у заході взяла участь і мати загиблого військовослужбовця Аврамчук Олена Володимирівна, жителька міста Глобине. Серед присутніх на вшануванні пам’яті були і члени родин інших загиблих цього дня, але в різні роки, військовослужбовців, офіцери та працівники структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, слухачі Національного університету оборони України, курсанти Національної академії внутрішніх справ, представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та військовослужбовці гарнізону.

Сьогодні Дзвін Пам’яті пролунав шість разів...

Присутні вшанували пам’ять захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели Пам’яті.

Память про Віктора Аврамчука жива! Вона  житиме в наших серцях та нашій вдячності. Пам'ятаймо його молодим, сонячним та усміхненим. Герої не вмирають! Вічна йому пам'ять!

 

Глибока шана і безмежна вдячність всім Захисникам, які віддали життя за Україну!

Фото без описуВіктор Аврамчук під час прийняття присяги на вірність України - 25 червня 2005 року



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень