Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До відома осіб з інвалідністю

Дата: 20.01.2020 18:30
Кількість переглядів: 468

Фото без описуОсоби з інвалідністю мають можливість пройти професійну реабілітацію в Державній реабілітаційній установі «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» с.Лютіж, Вишгородського району, Київської області.

 

У Центрі здійснюється комплексна реабілітація, яка включає заходи з медичної, фізичної, соціальної, психологічної, професійної реабілітації, на строк реабілітаційного процесу який визначається Реабілітаційною комісією Центру після проведення відповідного обстеження особи з інвалідністю і не може перевищувати 60 календарних днів на рік. У разі потреби в наданні особі з інвалідністю послуг з професійної реабілітації строк реабілітаційного процесу визначається відповідно до затверджених в установленому порядку навчальних планів, а саме:

- бджоляр (термін навчання - 6 міс.);

 - вишивальник (термін навчання – 11 міс.);

- манікюрник (термін навчання – 3,8 міс.);

- обліковець з реєстрації бухгалтерських даних (термін навчання – 10 міс.);

- перукар (термін навчання –  6 міс.);

- швачка (термін навчання –  10 міс.);

- оператор комп’ютерного набору (термін навчання –  10 міс.);

- взуттьовик з ремонту взуття (термін навчання –  10 міс.).

 

Під час комплексної реабілітації слухачі отримують послуги з медичного спостереження, профілактичних медичних заходів, психологічного та педагогічного консультування, діагностики, корекції, психологічних тренінгів, психологічної релаксації, фізіотерапії, масажу, водолікування, гідрокінезотерапії, лікувальної фізкультури, навчання основним соціальним навичкам, культурно-масових заходів, професійної підготовки тощо.

 

До завдань та основних напрямків діяльності Центру не належить надання послуги постійного стороннього догляду та допомоги.

 

За більш детальною інформацією прохаємо звертатися до відділу соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради або до управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

Начальник відділу соціального

забезпечення виконавчого комітету міської ради              Л.В.Норенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень