A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про проведену роботу відділом комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради в 2019 році

Дата: 04.02.2020 11:20
Кількість переглядів: 633

Фото без описуПротягом 2019 року працівниками відділу головним спеціалістом Штомпель Л.М. та провідними спеціалістами Сиволап О.В., Кондратенко В.П. організовано та проведено 51 процедур закупівель, в тому числі:

42 процедури закупівлі – відкриті торги.

1 процедура закупівлі – відкриті торги з публікацією англійською мовою.

7 процедур закупівлі  – переговорна процедура.

1 процедура закупівлі – допорогова закупівля.

Через авторизований електронний майданчик працівниками відділу оприлюднено на веб-порталі Уповноваженого органу 465 звітів про укладені договори, оприлюднено 39 зміни до укладених прямих договорів без використання електронної системи закупівель.

На веб-порталі Уповноваженого органу через електронний майданчик опубліковано 350 позиції плану закупівель.

У 2019 році в процедурах закупівель відкритих торгів взяли участь 115 учасників. Працівниками відділу на відповідність вимогам встановленим Замовником у тендерній документації по предмету закупівлі розглянуто  53 тендерні пропозиції  учасників.

Протягом 2019 року в процедурі закупівлі відкритих торгів з публікацією англійською мовою взяли участь 5 учасників. Працівниками відділу на відповідність вимогам встановленим Замовником у тендерній документації по предмету закупівлі розглянуто  5 тендерних пропозицій  учасників.

За результатами проведених відкритих торгів, протягом 2019 року укладено та оприлюднено 18 договорів, внесено та оприлюднено 2 зміни до підписаних договорів, шляхом укладання додаткових угод.

Протягом 2019 року, відповідно до направлених запрошень до участі в переговорних процедурах прийняли участь 7 учасників. Під час переговорів надано цінові пропозиції, документи  на підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам.

За результатами проведення переговорних процедур, Протягом 2019 року укладено та оприлюднено 7 договорів, внесено та оприлюднено 4 зміни до підписаних договорів, шляхом укладання додаткових угод.

Для проведення вище вказаних робіт було виділено   31,6 мільйонів гривень. З яких, завдяки проведенню процедур закупівель у системі електронних закупівель «ProZorro», в цілому вдалося досягнути понад 2,0 млн. грн. економії бюджетних коштів.

У ході здійснення процедур закупівель проведено 256  засідань тендерного комітету з підготовкою, оформленням та оприлюдненням протоколів.

В результаті чого з дотриманням вимог законодавства у сфері публічних закупівель із застосуванням електронної системи закупівель для потреб громади придбано товари, роботи та послуги, а саме:

  • Бензин А-92, А-95.
  • Природний газ.
  • Каналізаційний насос.
  • Пісочниця з лавами та дахом.
  • Дитячий майданчик в с. Черевані.
  • Дитячий майданчик в м. Глобине.
  • Спортивний комплекс в с. Пироги.
  • Додаткові роботи по - Капітальному ремонту приміщення Глобинської міської ради по вул. Центральна, 285 в м. Глобине (Коригування).
  • Розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Глобинської міської територіальної громади.
  • Насоси.
  • Автомобіль.
  • Сміттєвоз з заднім завантаженням.
  • Шкільний автобус.
  • Трактор з навісним обладнанням для косіння трави та прибирання снігу.
  • САУ Каскад ГА ПЧ.
  • Внесення змін до генерального плану міста Глобине Полтавської області з розробленням плану зонування та схеми інженерно-технічних заходів цивільного захисту.
  • Поточний ремонт щебеневого покриття вулиць населених пунктів Глобинської міської територіальної громади.
  • Поточний ремонт дорожнього покриття вулиць населених пунктів Глобинської міської територіальної громади.
  • Будівництво міської каналізаційної системи «Центр» (напірний колектор та самопливний колектор по вул. Мічуріна) в м. Глобине, Полтавської області.

Відповідно до повноважень відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради, одним із направлень є робота  по виявленню безхазяйного майна та відумерлої спадщини.

Працівниками відділу провідними спеціалістами  Нанацьким С.І. та Логвин М.О. проводилась робота з виявлення безхазяйного житла на території населених пунктів громади, а саме  м. Глобине, сіл Новомосковське, Кордубанове, Жуки, Опришки, Пироги, Яроші, Бориси, Старий Хутір, Шепелівка, Черевані, Семимогили, Устимівка, Бабичівка.

Невідкладно перевірялися факти інформування старостами та   громадянами про покинуті та занедбані будинки та квартири в межах території громади. Так проведено обстеження 48 об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на території громади, з яких один взято на облік безхазяйного нерухомого майна, за адресою: м. Глобине, вул. Мелодійна, будинок 7, квартира 2.

У 2019 році до комунальної власності Глобинської міської ради рішенням Глобинського районного суду передано безхазяйне нерухоме майно, що розташоване в селах Новомосковське, Кордубанове, Шепелівка, Семимогили, Устимівка, Опришки місті Глобине в цілому 11 будівель.

Під час пошуку власників об’єктів нерухомого майна, відділ комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради постійно співпрацює з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, організаціями та установами різних форм власності. Особливо тісна співпраця відбувається із відділами державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Полтавській області, Державними нотаріальними конторами Полтавської області, державними реєстраторами.

В процесі роботи  для проведення державної реєстрації права власності на нерухоме майно, замовлено та отримано  технічної документації на 11 об’єктів нерухомості.

Працівниками відділу підготовлено та  взято участь у 6 засіданнях Громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Глобинської міської ради на яких розглянуто 33 питання.

На засідання виконкому, працівниками відділу, винесено 39 питань, що стосуються квартирного обліку та соціального квартирного обліку, з них прийнято такі рішення:

  • взято на квартирний облік – 5 сімей;
  • внесені зміни у облікові дані – 2 сімей;
  • знято з квартирного обліку – 23 сім’ї;
  • відмова у постановці на квартирний облік – 3 сім’ї;
  • взято на соціальний квартирний облік – 5 сімей;
  • знято з соціального квартирного обліку – 1 сім’ю.

Відповідно до законодавчо нормативних документів працівниками відділу проведено щорічну перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Глобинської міської ради. Станом на 9 грудня 2019 року на квартирному обліку перебувають 102 сімей.

Працівники відділу готували та видавали дублікати свідоцтва про право власності на житло замість втрачених та пошкоджених,  здійснено ряд процедур по приватизації квартири мешканцями громади.

У 2019 році, до відділу комунального майна і закупівель Глобинської міської ради, звернулись 84 громадяни з проханням про допомогу у вирішенні житлових питань, які, відповідно до норм чинного законодавства, отримали кваліфіковані поради пов’язані з вирішенням їх проблем.

Протягом минулого року працівниками відділу  підготовлено та винесено на розгляд  39 проектів рішень  до сесій Глобинської міської ради та   19 питань на виконавчий комітет.

 

Начальник відділу комунального майна

і закупівель виконавчого комітету

Глобинської міської ради                                                 А.І. Головаш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень