A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Облік земельних ділянок, новини у розрахунках з пайовиками, зміна структури товариства, продовження соціального співробітництва – основні теми наради представників місцевих громад та керівництва найбільшого агропідприємства Глобинщини

Дата: 14.02.2020 13:14
Кількість переглядів: 551

13 лютого в центральному офісі найбільшого агропідприємства Глобинського району - ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт»- відбулася перша в цьому році нарада керівництва товариства з представниками громад на чиїх територіях здійснюють свою діяльність виробничі підрозділи компанії.

 

Участь в нараді взяли керівники та представники 13 сільських та міської рад з Глобинського та Семенівського району (від Глобинської міської ради участь в нараді брав начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь).

 

В ході зустрічі представники громад познайомилися з новими керівниками Товариства- генеральним директором Андрієм Березовським, його заступником з соціальних питань Анатолієм Таранушичем, фінансовим директором Тарасом Мохницею та керівником земельного відділу Володимиром Томахом. Разом з ними та менеджером із соціальної та корпоративної відповідальності Альною Словцовою присутні  підбивали підсумки минулого року, обговорювали роботу в поточному році, говорили про ефективні форми співпраці з пайовиками підприємства, які живуть у селах. Керівники товариства повідомили також про зміну структури «ПЗП» (замість виробничих підрозділів тепер створюються два регіональних відділення – «Степове» та «Бугаївка»), про форми розрахунків за оренду паїв з пайовиками (переважатиме грошова форма з перерахуванням коштів на спеціально відкриті картки ПриватБанку). Представники громад мали змогу безпосередньо отримати відповіді на наболілі запитання від дирекції та фахівців компанії, висловити власні пропозиції і бачення з тих чи інших питань.

 

Відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень