A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проекту рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м.Глобине»

Дата: 14.02.2020 14:57
Кількість переглядів: 558

Фото без описуРозробники – відділ розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою, відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконкому міської ради.

 

Проект регуляторного акта передбачає збереження наявної автобусної маршрутної мережі м. Глобине, забезпечення беззбиткової діяльності суб’єктів господарювання та забезпечення прав та законних інтересів громадян у послугах громадського транспорту.

 

Проєкт рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Глобине» та аналіз його регуляторного впливу розміщено з 14 лютого в розділі  «Регуляторна діяльність» на вебсторінці Глобинської міської ради.

 

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

 

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: м.Глобине, вул. Центральна, 275.

 

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу постійної комісії Глобинської міської ради з питань житлово-комунального господарства і благоустрою: м.Глобине, вул. Центральна, 285

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень